Beste Bruno,

Vandaag wordt de Dalai Lama 86 jaar. Om dat te vieren hebben meer dan 2360 donateurs en supporters zijn digitale verjaardagskaart afgelopen week ondertekend! ICT Europe overhandigt de verjaardagskaart vandaag aan de Dalai Lama. De Dalai Lama vergroot ons bewustzijn over de wereldwijde klimaatproblemen en 
brengt mensen wereldwijd samen bij het redden van onze planeet, ons enige thuis. Daarom vieren we vandaag niet alleen zijn verjaardag, maar ook zijn inzet voor onze planeet!

Videoboodschap & Sangsol-ceremonie Happy 86th birthday Dalai Lama! Zoals je op onze sociale media kanalen en website wellicht hebt gezien vieren we vandaag de 86ste verjaardag van de Dalai Lama gezamenlijk met de Tibetaanse Gemeenschap op de Dam in Amsterdam. Tibetanen in traditionele kleding houden een toespraak en ook ik zal spreken. Er wordt een traditionele Tibetaanse dans uitgevoerd, en je kunt de Sangsol-ceremonie bijwonen.Hoe deze Songsol-ceremonie in zijn werk gaat? Dat leg ik in de videoboodschap uit, en je kan via deze video zelf kijken hoe Tibetanen de Sangsol-ceremonie uitvoeren!

Viering met Tibetanen op de Dam

Wil je de feestelijke viering van de verjaardag van de Dalai Lama bijwonen? Je bent uiteraard van harte welkom om vandaag tussen 12:00 – 14:00 naar de Dam in Amsterdam te komen. Misschien tot vanmiddag op de Dam, en anders wens ik iedereen vandaag een hele fijne verjaardag van de Dalai Lama toe!

Met vriendelijke groet, Tashi Deleg, Tsering Jampa

Directeur International Campaign for Tibet EuropePS 
Wil je meer weten over de negatieve impact van het Chinese klimaatbeleid in Tibet? Lees over verdreven Tibetaanse nomaden, vele bedreigde dieren en de impact van de smeltende ‘derde pool’ voor de rest van de wereld!

Dit kwam prive

bol.com | Gebedsvlaggen koord Tibetaans met 10 vlaggen - 9x9 - Katoen (10  stuks) - M

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM