We dragen het allemaal bij ons oude gevoelens

Vrouw, Trein, Zugabteil, Afscheid, Rouw, Wanhoop

Allemaal hebben we bepaalde gevoelens van vroeger die we bij ons dragen. Vaak zitten ze diep verborgen in ons tot er iets op ons pad komt en deze naar bovenkomen. Vaak heeft dit te maken met een situatie. Die dan die gevoelens opwekken. Vaak hebben we die ooit niet kunnen verwerken en loslaten. Dat maakt dat men juist daardoor bepaalde angsten en emoties kan krijgen als ze zich voordoen in het nu. Het nadeel ervan is dat men dan tegen de verkeerde persoon uitvalt. En waar deze vaak geen weet van heeft.
Het is dan ook niet makkelijk om hiermee om te gaan. Soms omdat je er zelf niet bewust van bent.
Daarom moet je leren om er bewust van te worden. Zodat je de controle erover kan hebben. Hier kan praten ook helpen tegen je partner. Als persoon moet men ze ook kunnen accepteren wil je die verleden gevoelens kunnen verwerken in het nu. Soms kan het nuttig zijn om hier vragen over te stellen bij bepaalde mensen van toen. Om voor jezelf er een beeld van te krijgen wat je ooit meegemaakt hebt. Weet dat ze ooit veroorzaakt zijn door personen of iets uit je verleden. Stapel deze gevoelens niet op aan de personen of personen in het nu. Want dat is jouw valkuil. Het is dan ook voor jezelf goed om te weten hoe kan je deze op een gezonde manier gebruiken. Men hoeft geen emoties als boosheid naar boven te laten komen. Men moet op zo een moment aangeven en erover praten. Dan pas kan men ze plaatsen voor jezelf. En leren ermee om te gaan. Zonder iemand de schuld ervan te geven.
Het is zeker geen pretje als het gaat om psychische of lichamelijke gevoelens die niet verwerkt zijn. dat zijn vaak de moeilijkste omdat je die liever niet voelt naar boven komen. Maar als ze even aangeraakt worden dan pas komen die negatieve gevoelens ook terug naar boven.
Wij allemaal hebben ze en sommigen hebben ze niet verwerkt. Dat soms een probleem kan geven bij bepaalde situaties in het leven van nu.

GIPHY

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM