Een spirituele verbinding leggen met jezelf en je werkelijke ik.

Gotisch, Fantasie, Donker, Portret, Gezicht, Vrouw

Stel de vraag aan jezelf.
WIE BEN IK.
Stel de vraag aan iemand anders en kijk wat eruit de bus komt van antwoorden.
Misschien sta je van jezelf versteld dat anderen je zo bekijken. Vaak in de positieve zin.
Vraag dan aan jezelf
Wie ben je echt.
En stel deze vraag dan ook weer aan iemand anders.

Jezelf laten zien zoals je daadwerkelijk bent is voor velen heel moeilijk. Of zelfs hebben ze een angst om zich te laten zien zoals ze zijn. Je leeft misschien anders je denkt anders. Dan krijg je al snel het verwijt. Je bent niet van deze wereld. Toch hebben we allemaal onze missie in deze wereld. We hebben allemaal onze emoties. We hebben allemaal onze uitingen. We gedragen ons allemaal naar ons eigen ik in het leven. Dat stoot soms tegen anderen. Omdat je misschien andere gedachten hebt of anders kleed. Velen uiten hun mening op wat ze zien.
Wanneer iemand iets doet dan voor anderen gek is dan hoor je er niet meer bij. Daarom dat velen soms iets hebben ik laat het maar.
Een spiritueel leven begin  je niet zomaar. Krijg je ook vaak niet mee van thuis. Hier komt het op neer dat je ergens dieper op in gaan. Dat het leven meer is dan dat de maatschappij ons laat zien.

Men maakt en ware van een levensreis die nooit ophoud. Juist omdat je vanuit jezelf gaat leven. Vaak wordt je ook bewuster van bepaalde dingen. Dat zijn dan dingen die voor jou van belang zijn. Men laat zich dan ook niet meeslepen door anderen of men gaat ook niet denken voor anderen. Nee je neemt het leven zoals het voor jezelf positief aanvoelt. Ook kan het al eens nuttig zijn om je verbeelding naar boven te roepen. Ook daar kan men een verbinding mee leggen. Om op een moment dat stukje realiteit te maken. Die reis maak je wanneer je in rust bent. En dat je volledig ontspannen bent. Iedereen heeft bepaalde verbeeldingen of beelden hoe het leven kan en mag zijn. Juist de sprong durven maken kan je leven pas helemaal veranderen of dat stukje nog verbeteren. Verbeteren naar je eigen kunnen en zijn. Dat maakt het leven zo mooi iedere dag. Want iedere dag is een beleving een uitdaging. Dat maakt het leven zo spannend. Zo leef je dan vanuit jezelf vanuit je ware ik.
Men kan op allerlei manieren een spirituele verbinding met jezelf leggen.
Zoals met

Edelstenen
Met bepaalde rituelen die je doet
Een talisman die je bij je draagt
Er zijn er zeker nog die hier voor kunnen dienen om te laten zien wie je echt bent.
Vergeet niet soms duurt het jaren voor je echt je ware ik naar boven durft te laten komen. Maar in het leven van jezelf is nooit iets te laat.

GIPHY

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM