Dromen kunnen een inspiratie en begeleiding zijn

Dream Catcher, Cultuur, Indische, Droom, Zon, Traditie

In dromen zit heel wat voeding in die tot inzichten kunnen leiden. Het is wat de ziel vasthoud en dat vrijkomt in de nacht. Er zijn heel wat dromen en daar ga ik het niet over hebben. Maar zuiver van wat een droom als inspiratie kan geven op je pad. Wat je in de dag meemaakt of voordien slaag je op in je hersenen. Onbewust ga je ’s nachts dromen en komen er inzichten. Wat kan je ondernemen of wat kan je voor jezelf leren.
We dromen allemaal maar spijtig genoeg kan niet iedereen zijn dromen onthouden. Men droomt ook meermaals per nacht. Maar je zal maar de laatste droom onthouden. Vaak is dat ook de belangrijkste om er iets uit te halen. Natuurlijk ook niet iedereen staat ervoor open om een analyse te laten doen. Of je hebt zo een nare droom gehad dat men ze niet durft te laten analyseren. En juist zijn deze soms de mooiste om er inzichten uit te halen.
Als je dromen gaat bestuderen ga je merken dat alles wat erin komt van belang is. kleuren zelfs zijn een punt om mee te nemen in je analyse.
Ook mogen we niet vergeten dat dromen gezien kan worden als een verwerking. Men gaat bepaalde dingen overlopen om dan je hersenen rust te geven.
Men zegt wel eens dromen zijn bedrog. Maar wie bedrieg je op dat moment als je er zelf in meespeelt. Dan vraagt het toch om het te gaan opzoeken.
Men heeft allerlei soorten dromen zoals ik al schreef. Maar je hebt ook dromen die blijven terug komen. Juist op deze moet je de aandacht opzetten. Als je het inzicht krijgt zullen ze ook stoppen.
Je droom zal altijd iets over jezelf vertellen. Dus cijfer jezelf niet weg als je gaat bekijken wat je droom als teken geeft. Dat wordt maar al te vaak gedaan juist omdat er bepaalde angsten kunnen spelen. Soms moet je bepaalde dingen opschrijven en een open vraag aan jezelf stellen wil je tot inzicht komen.
Op mijn blog is heel wat te vinden over dromen. Wil je voor jezelf iets opzoeken kan ik je deze site aanraden hier.

Men mag altijd vragen stellen. Als ik ze kan beantwoorden zal ik dat met veel liefde doen.

Fantasie, Meisje, Slaap, Masker, Mystiek, Sprookjes

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM