Dit kwam prive binnen.

Logo International Campaign for Tibet
Beste Bruno,


‘Wat fascineert je aan Tibet?’ Deze en andere Tibet-vragen vragen kan jij stellen tijdens een interactief gesprek (Q&A) met geoloog, bergbeklimmer en schrijver Myra de Rooy!

Deze week is de Panchen Lama al26 jaar vermist en daarmee is hij de jongste en langst vastzittende Tibetaanse politieke gevangene ooit. Ter gelegenheid van de dag van zijn verdwijning lanceert ICT Europe deze week het boek Windhorse House. Hierin vertelt auteur Myra de Rooy over haar reis door Tibet, langs de geboortegrond en families van acht Tibetaanse voormalige politieke gevangenen.

Om de lancering van Windhorse House te vieren, nodigen wij jou uit om in de avond van 26 mei, samen met ICT Europe, online in gesprek te gaan met Myra de Rooy (het gesprek is in het Nederlands).

Myra zal vertellen over haar boek, haar reis door Tibet en over de acht Tibetaanse voormalige politieke gevangenen die zij heeft leren kennen. Het wordt een interactief gesprek, dus jullie vragen zullen centraal staan. Dit online gesprek is besloten, dus er zullen ook nooit eerder vertoonde foto’s uit Tibet worden getoond!
Het online gesprek (Q&A) vindt plaats op 26 mei van 19:00 tot 20:30.


Het online gesprek is besloten, en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom snel aan! Na aanmelding sturen wij een e-mail met de link en meer informatie.
Meld je aan voor de Q&A !
Dit interactieve gesprek wordt ingeleid door Tsering Jampa, directeur ICT Europe. Tsering zal vertellen hoe belangrijk onze steun aan politieke gevangenen in Tibet is en hoe het verhaal van Myra de Rooy bijdraagt aan ons werk voor Tibetaanse politieke gevangenen.
Nog altijd worden er veel Tibetanen onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten, gemarteld en aan uitermate vernederende ‘heropvoeding’ onderworpen door de Chinese overheid. Hun stem wordt niet gehoord. De verhalen uit het boek laten hun moed en veerkracht zien!
Benieuwd naar dit inspirerende reisverhaal naar het dak van de wereld? Het boek ‘Windhorse House’ (in het engels) is vanaf deze week te bestellen via onze webshop:


Boeklancering ‘Windhorse House’ over acht voormalig politieke gevangenenIn het boek Windhorse House van auteur Myra de Rooy, vertellen acht Tibetaanse ex-politieke gevangenen hun aangrijpende levensverhaal. Zij legden zich niet bij de Chinese bezetting neer!

De verhalen uit het boek laten de moed en veerkracht zien van acht Tibetaanse voormalige politieke gevangenen. ICT Europe maakte de Engelse vertaling van het boek mogelijk om een groot publiek te bereiken met de verhalen van Tibetaanse voormalige politieke gevangenen.
 
Meld je aan voor het interactieve gesprek
Ik kijk ernaar uit om je volgende week online te ontmoeten tijdens het interactieve gesprek met Myra de Rooy op 26 mei. Graag tot dan!


Met vriendelijke groet, Tashi Deleg,
Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet Europe
bol.com | Gebedsvlaggen koord Tibetaans met 10 vlaggen - 9x9 - Katoen (10  stuks) - M