Dit kwam prive binnen.

Logo International Campaign for Tibet

Beste Bruno,

Vandaag is het 26 jaar geleden dat de elfde Panchen lama op zesjarige leeftijd door de Chinese autoriteiten werd ontvoerd. De Panchen Lama is hiermee een van de langst vastzittende Tibetaanse politieke gevangenen ooit.

Nog altijd worden er veel Tibetanen onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten, gemarteld en aan uitermate vernederende ‘heropvoeding’ onderworpen. Hun stem wordt niet gehoord.


Boeklancering ‘Windhorse House’ over acht voormalig politieke gevangenenIn het boek Windhorse House van auteur Myra de Rooy, vertellen acht Tibetaanse ex-politieke gevangenen hun aangrijpende levensverhaal. Zij legden zich niet bij de Chinese bezetting neer!

De verhalen uit het boek laten de moed en veerkracht zien van acht Tibetaanse voormalige politieke gevangenen. ICT Europe maakte de Engelse vertaling van het boek mogelijk om een groot publiek te bereiken met de verhalen van Tibetaanse voormalige politieke gevangenen.Benieuwd naar dit inspirerende reisverhaal naar het dak van de wereld?
Het boek ‘Windhorse House’ (in het engels) is vanaf vandaag officieel te bestellen via onze webshop:Bestel het boek: Windhorse House


Interview met de auteur van het boek Myra de Rooy.

Waar komt Myra’s fascinatie voor de regio eigenlijk vandaan? En hoe is de naam Windhorse House ontstaan?
Lees het allemaal in het exclusieve interview op onze website.
  Ik wens je veel leesplezier en inspiratie toe, bedankt voor je steun!


Met vriendelijke groet, Tashi Deleg,
Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet Europe

PS  International Campaign for Tibet zet zich in voor Tibetaanse politieke gevangenen. U kunt onze activiteiten ondersteunen door vandaag een gift te doen.Gift voor Tibet

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM