Jezelf ontdekken

Papier, Document, Business, Samenstelling, Kantoor

Sommigen zijn daar heel hard mee bezig. Juist omdat ze door iemand of anderen worden vasthouden. Zodat ze niet kunnen groeien of zijn wil ze willen. Ook kan het zijn dat er bepaalde gebeurtenissen plaats gevonden hebben dat jezelf bent kwijtgeraakt.
Jezelf ontdekken begint al heel vroeg. Maar naar mate we ouder worden willen we soms meer van ons zelf ontdekken. Om jezelf te ontdekken moet je soms afrekenen met emotie. Emoties vanuit het verleden die nog niet verwerk zijn of die een wonde op je lichaam hebben nagelaten. Je kan pas jezelf ontdekken dat je minder voor anderen gaat doen. Dat men eerst kiest voor jezelf en dan pas kijkt wat je misschien kan doen voor iemand.
jezelf ontdekken begint met jouw keuzes waar te maken. Met jouw eigen gevoel te volgen. Met te zeggen dit ben ik. Hier speelt een belangrijk punt. Op jezelf vertrouwen en dat aanleren. Maar ook het uitrollen van wat je graag doet zonder dat anderen zich ermee gaan bemoeien. Juist door je verleden achter je te laten kan je opzoek gaan naar jouw passie jouw liefde waar je in leven wilt. Je zal dan ook bepaalde dingen los moeten laten. Zoals aardig gevonden te worden. Want als jezelf wilt zijn zal je niet door iedereen aardig gevonden worden. Maar dat is je sterk maken in je vertrouwen.
Je ontdekken begint heel vroeg met je eigen lichaam te ontdekken. Dan komt er een moment dat men naar anderen gaat kijken. Tot je tot het besef komt nee dat wil ik niet ik ga mijn richting uit. Dan moet je loslaten en verder gaan met jezelf. Zo ga je dan jezelf ontdekken. Dit kan door je anders te gaan kleden ander werk of sport. Maar ook opkomen voor jezelf. Dat eigenlijk nog het belangrijkste van al is het laatste. Je zo zelfzeker voelen dat je grenzen kan aangeven dat je nee kan zeggen. Dat ooit misschien anders geweest is en waar je nu nog door achtervolgd wordt. Maar door aan jezelf te gaan werken kan je dit loslaten. Je komt met jezelf in het reine en je ware ik komt naar boven.
Ontdek je lichaam
Ontdek je ware ik.
Ontdek wie je echt wilt zijn.
Ontdek je en zo herbron je.

Vrouw, Blond, Mooie, Meisje, Buitenshuis, Persoon

Wie heeft zich op een moment durven ontdekken?

Twin, Broeders En Zusters, Eigenliefde, Vrouw, Gezicht

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM