Aantrekkingskracht

Handen, Lucht, Spiritueel

Als je positief denkt of gedachten hebt trek je ook positiviteit aan. Velen zijn er nu meer en meer mee bezig. Zelf onbewust zijn we ermee bezig. Maar eens als men er bewust van bent ga je ook merken dat je het in je dagelijks leven kan gaan toepassen. 70% neem ik nu het kan meer of minder zijn dat we ons dagelijks laten leiden door onze gedachten. Dat men dan noemt de wet van aantrekking. Dat maakt dat we eigenlijk veel zelf in de hand hebben. Als je slecht voelt zal je misschien merken dat je ook die dag slechte dingen aantrekt. En anders om als je goed voelt dat je goede dingen aantrekt. Maar ook op je pad zullen komen. Men gebruik dit meestal om bepaalde doelen te bereiken. Men gaat zich erop focussen en is het er de tijd voor kopt het op je pad. Heb begrip van aantrekkingskracht komt in vele boeken voor. Toch wil ik er enkele benoemen. De secret, De Celestijnse Belofte, maar er zijn er zeker nog heel wat meer. Waar je goede informatie kan uithalen.
Deze natuurwet zal je niet leren op school. Dit leer je door levenservaring op te doen. Ook is het geen geloof of noem maar op. Het is een energie die jezelf uitstraalt. Dit is ook altijd aanwezig in ons leven. Omdat het gedachte van jezelf zijn. Alles om ons heen is energie het trilt en heeft een bepaalde frequentie.
Dingen rondom ons
Een situatie
Voorwerpen
Mensen
Gedachten
Gevoelens.
Dit noemt men dan manifesteren.
Men gaan dingen aantrekken die in het gelijke liggen van jouw gevoelens om zo een moment. En daarbij overeenstemmen. Het is dan ook goed om te weten dat wat jouw gedachten zijn vanuit gevoel een energie is die voelbaar is. Hierbij komt dan ook de lichaamstaal kijken als het betrekking op een persoon is. Al is dat niet alleen bij personen zo.
Zo kan je ergens over dagdromen en merk je dat het op een moment tot je komt. Net zoals men affirmaties kan opzeggen in een dag om iets tot je te laten komen. Ook zijn er mensen die een collage maken met bepaalde foto of attributen om iets te bekomen. Natuurlijk is het ook zo leg de lat niet hoger dan jezelf aankan.
Aantrekkingskracht is eigenlijk niet meer dan een verbindingskoord leggen naar dat wat je wilt zien toekomen. Die koord ziet men niet maar is voelbaar.
Zo heb je ook in tantra een seksuele aantrekkingskracht. De kracht de energie die je voelt bij iemand die voor je zit of staat. Als je dan een aanraking doet voel je de energie stromen in heel je lichaam.
Ook heeft aantrekkingskracht te maken met emoties of negatieve gevoelens. Op zo een moment dat je hierin zit door omstandigheden ga je ook dat aantrekken. Daarom is het belangrijk om te leren wanneer je wel of niet met deze energie gaat werken. Als je niet goed in je vel voelt dan kan je beter eerst met jezelf bezig zijn. Zodat je beter gaat voelen en dan pas kan je iets gaan ondernemen.
als je enkele tips nodig hebt rond dit verwijs ik je naar deze site:
https://spirit-coaching.nl/70-tips-uit-the-secret/
Even naar het woord aantrekkingskracht
Je wilt iets naar je toe trekken
Kracht in heel dit woord is energie
Energie is voelbaar maar niet zichtbaar in dit woord. Alles heeft een energie rond zich heen. Juist doordat te leren kan je daar een verbinding mee leggen.

Symbool, Licht, Goud, Stralen, Golf, Geluid, Spiraal

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM