Schrijf eens een brief aan jezelf.

Schrijfpaneel, De Hand, Koelie, Envelop, Koffie, Tafel

Je schrijft een brief en je post deze of je kan ook via de website FutureMe.org een schrijven. Daar kan je een datum invullen wanneer je deze dan in je mail kan verwachten.
Nu een brief aan jezelf schrijven is eigen een goede therapie. Je zal schrijven over hoe je nu je leven ervaart en hoe je toekomst ziet. De brief kan heel wat onderwerpen hebben. Zoals familie vrienden maar ook heel wat emoties en liefde die je gekend hebt of nog kent. Schrijf de brief niet met IK maar met je volledige naam. Als je deze dan terug leest zal je ook merken dat hij aan jou gericht is. Ook kan zo een brief een verwerking zijn.
Heel wat mensen kennen het niet meer een brief schrijven. Tegenwoordig gaat alles digitaal en via mail. En al zeker niet om een brief naar jezelf te schrijven. Juist doordat het gericht is naar jezelf kan zo een brief heel wat losmaken. En wie weet hoe je nu je leven bekijkt en dat opschrijft om het nadien terug te herlezen en te kijken hoe je nu in het leven staat. Er bestaan leuke site als je wat google.  Zoals deze
https://www.justbeyou.nl/schrijf-een-brief-naar-jezelf/
Door een brief aan jezelf te schrijven leer je ook jezelf beter kennen. Je wordt je bewust van wie je nu bent en wat je bereikt hebt en je kan dan in je brief melden wat je nog wilt bereiken. Maar leg de lat niet te hoog het moet haalbaar zijn. In zo een brief tellen geen regels. Omdat je hem richt naar jezelf toe. Durf ook in je brief iets te schrijven van je jeugd en jouw ervaring. Dit kan misschien heel confronterend zijn en ook kunnen er tranen vloeien door wat je hebt meegemaakt. Maar zo kan je ook aanvoelen of je die hoofdstukjes afgesloten hebt.
Wat je ook in je brief kan vermelden is liefde die je aan jezelf hebt gegeven en misschien nog geeft. Als je liefde aan jezelf geeft dan pas kan je dit delen met anderen. Ook dat is vaak een vergeten stukje. Of wat nog lastiger kan zijn om in je brief jouw jou de liefde vragen. Zet er dan in wat je positief en belangrijk vind wat jou uniek maakt.
Dus eigenlijk is het nog niet zo slecht om eens een brief naar jezelf toe te schrijven. Zeker als het aankomt op jouw leven en je kennis die je al hebt.
Wie heeft ooit zoiets al gedaan? of denkt er toch over na om het eens te doen?

Bedankt, Pen, Potlood, Oude, Papier, Dank, U

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM