Wij mensen willen vooruit.

Leider, Vrouwen, Wandelen, Vrouwelijke, Paars, Black

We willen iets bereiken in ons leven. Maar dat gaat niet altijd zomaar. Men moet er iets voor doen.
leren
Werken
Dat zijn de twee belangrijkste om iets te bereiken in het leven. Men moet leren om te leven naar je eigen kunnen en macht. Ga je daar over krijg je problemen. Zowel geestelijk als lichamelijke problemen. Men gaat ook merken dat je soms in een fase komt dat je even anderen wilt gaan volgen. Dat niet verkeerd is als je bij jezelf kan blijven. Ook dat is een vooruitgang boeken in jouw leven.
Op geestelijk vlak gaan mensen op een moment opzoek gaan. Ook willen ze daarin vooruit komen. Maar worden daar soms in tegengewerkt door ouders, familie, vrienden of partner. Men voelt dat het leven soms een stop kent maar dat men voor jezelf zoiets hebt van ik wil groeien. Ik wel Doorgaan er is meer.
Groeien in het leven.
Doorzetten in het leven.
Er is meer dan wat ik nu ken.
Juist door die vragen aan jezelf te stellen maak je al vooruitgang. Dan is het nog een punt om durven door te gaan. Dat vaak de zwaarste is. Omdat je eigenlijk op een bepaald niveau bent gekomen waar anderen gestopt zijn en jij verder in wilt groeien. Vooruitkomen in het leven heeft heel veel te maken met keuzes maken. Dat kan gaan van kleding om een andere wending aan jezelf te geven tot nieuw werk. Vooruitkomen is aan jezelf denken. Is en blijven in jezelf te geloven. Vertrouwen hebben vanuit jezelf. Krijg niet het gevoel opgesloten te zitten. Heb je dat gevoel wel breek uit. Luister naar jezelf naar jouw gevoelens. Durf verder te kijken waar anderen stoppen kan voor jezelf een nieuw begin zijn. We mogen niet vergeten dat angst soms de kop op komt te steken. Dan is het ook om die angst te overwinnen. En weer ga je een stapje vooruit. Dat heeft dan ook weer te maken met risico’s te nemen. Net als keuzes. Dit doe je best stap voor stap. En ieder stapje vooruit is weer een stapje gewonnen.
Zo zie je vooruitkomen doe je door kleine stapjes te zetten.
Doe je door nieuwe dingen durven aan te gaan.
Doe je door een risico te nemen
Doe je door keuzes te nemen.
Doe je door tegen jezelf te zeggen ga ervoor.

Tijd, Klok, De Tijd, Kijkend Naar De Toekomst, Toekomst

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM