Dit kreeg ik prive

Logo International Campaign for Tibet
Beste Bruno,

Met de Tweede Kamerverkiezingen voor de deur informeren wij je graag over wat politieke partijen doen voor Tibet. 

Daarom introduceren wij de StemWijzer voor Tibet!
Met behulp van deze StemWijzer voor Tibet lees je hoe partijen zich gaan inzetten voor Tibet. Hiermee kan je tijdens het stemmen een goed geïnformeerde keuze maken.

We hebben politieke partijen gevraagd om de mensenrechtensituatie in Tibet in één woord te beschrijven. Daarnaast stelden we een drietal vragen over wat hun partij gaat doen om de mensenrechtenschendingen in Tibet aan de orde te stellen.Bekijk de antwoorden van de partijen
Roep politici nu op met een e-mail!
Tot nu toe hebben vier politieke partijen onze vragen beantwoord: CDA, GroenLinks, SGP en SP. Lees hun antwoorden op www.stemvoortibet.nl. Veel partijen hebben nog niet geantwoord en daarom hebben we jouw steun hard nodig! 

Haal politieke partijen over de streep, en stuur een e-mail. Dit kan heel makkelijk via de StemWijzer voor Tibet; we hebben zelfs een voorbeeld tekst voor de e-mail klaargezet. Met één druk op de knop roep jij de partijen op, om Tibet op de politieke agenda te zetten, vóór de verkiezingen op (15 t/m) 17 maart!Roep politici op met een e-mail!

Heb je zelf een vraag voor de politieke partijen? Stel ze tijdens het Verkiezingsdebat 2021: China’s onderdrukking van Tibetanen en Oeigoeren!

International Campaign for Tibet heeft samen met de World Uyghur Congress kandidaat-Kamerleden in Nederland uitgenodigd om op 10 maart over China’s onderdrukking van Tibetanen en Oeigoeren te debatteren. Jij kan dit debat live volgen, en je vragen stellen.  Volg het Verkiezingsdebat live op 10 maart Politici die deelnemen aan het debat zijn: Martijn van Helvert (CDA), Kirsten van den Hul (PvdA), Sara Murawski (SP), Tom van den Nieuwenhuijzen (GroenLinks) en Sjoerd Sjoerdsma (D66). Mogelijk sluit nog één andere partij aan voor het debat.

Onder leiding van debatleider Pim van Galen en met inbreng van in Nederland woonachtige Tibetanen en Oeigoeren zullen de kandidaat-Kamerleden met elkaar in discussie gaan over de uitdagingen en dilemma’s die zij zien in relatie tot China en hoe zij zich de komende periode gaan inzetten voor de mensenrechten van Tibetanen en Oeigoeren. 

Ik hoop dat jij op 10 maart ook online meekijkt met hét verkiezingsdebat 2021: China’s onderdrukking van Tibetanen en Oeigoeren. Graag tot dan!
 Met vriendelijke groet, Tashi Deleg, Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet Europe
bol.com | Gebedsvlaggen koord Tibetaans met 10 vlaggen - 9x9 - Katoen (10  stuks) - M

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM