Dit kreeg ik prive

Kagyu Yeunten Gyamtso Ling
 
Online via Zoom:
‘Inleiding tot het trainen van de geest’,
door Trinle Dordje (Carlo Pani) 

zaterdag 06/03/2021 10:30 t/m zondag 07/03/2021 16:00
Als antwoord op het verzoek van Lama Zeupa deelt Trinle Dordje graag zijn ervaring met meditatie met ons in Yeunten Ling. Het thema van dit seminar zal zich richten op de inleiding tot het trainen van de geest.
We kijken er naar uit Trinle Dordje weer te verwelkomen in ons Instituut, zij het dit keer virtueel.
Trinle Dordje (Carlo Pani), werd geboren in Brussel, België. Carlo begon de beoefening van meditatie in 1980 om een zeer actief leven in evenwicht te brengen, gericht op het sportonderwijs, ontspanningstechnieken evenals algemene en professionele coaching. Zijn werk heeft hem ertoe gebracht om mensen aan het einde van hun leven te begeleiden, vooral patiënten die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Het was in deze tijd dat hij de dharma begon te onderwijzen en de mede-oprichter van het Zen Center in Brussel werd. 
In 1986 ontmoette hij Kalu Rinpoche en Lama Guendune Rinpoche. Deze ontmoetingen waren van fundamenteel belang voor Carlo en ze introduceerden hem in de praktijk van het Tibetaans boeddhisme. Samen met de lama’s van het Yeunten Ling Instituut en vooral met wijlen Lama Karta, nam Trinle Dordje deel aan vele dharma-activiteiten in Yeunten Ling. Lees verder
Inschrijving en bijdrage :
Inschrijving via kalender is aangeraden.  
Indien nodig kan er voor een Nederlandse vertaling gezorgd worden. In dit geval, gelieve een mail te sturen naar : mail.
Om deel te nemen, hoef je gewoon de app ‘Zoom’ op je smartphone (of computer) te downloaden en je via deze link aan te melden : link – zoom
Bijdrage : vrijblijvende richtprijs : € 30 per dag te betalen bij de inschrijving, ofwel door storting op de bankrekening van Instituut Yeunten Ling, nummer BE39 2400 2910 1519, met vermelding van het ordernummer.
Om last minute deel te nemen is het altijd mogelijk u via dezelfde zoom link aan te melden. U kan dan uw online bijdrage doen via deze link : bijdrage (Nl).
Noteer alvast in uw agenda de volgende online evenementen via zoom :   Zaterdag 13 tot woensdag 17/03/2021 : ‘Dorje Sempa’ retraite, met Lama Tashi Nyima, elke ochtend van 10u30 tot 12uZaterdag 20/03/2021 : ‘Yoga praktijk’, met Lama Zeupa ’s ochtends van 10u tot 11u30Zaterdag 27 en zondag 28/03/2021 : ‘Yoga’, met Karma Chookela Bhutia ’s ochtends van  10u30 au 12uZaterdag 3 en zondag 04/04/2021 :’Capriolen van de geest’, met Krista De Mey De praktische informatie wordt zo snel mogelijk gepubliceerd.

Speciaal aanbod:
het onderricht betreffende “hoe omgaan met angst” door Lama Zeupa is opnieuw verkrijgbaar. 
Te huur : 10 €
Gelieve ons een email te sturen met jouw bestelling, want bij ontvangst van je bijdrage zullen wij op jouw mail antwoorden met de nodige link en het paswoord.

Speciaal aanbod:
Onderricht door Lama Zeupa gegeven in Instituut Yeunten Ling, in december 2020
Te huur : 10 €
Gelieve ons een email te sturen met jouw bestelling, want bij ontvangst van je bijdrage zullen wij op jouw mail antwoorden met de nodige link en het paswoord.

Welkom in onze online shop !  
Op deze pagina kan je online een keuze maken uit boeken die we geleidelijk aan ter beschikking zullen stellen in onze online shop.
Nu ook verkrijgbaar in onze online shop!
Pudja teksten  
CD’s & DVD‘s  
enkele toegevoegde items in de boekenshop:
bol.com | Gebedsvlaggen koord Tibetaans met 10 vlaggen - 9x9 - Katoen (10  stuks) - M