Kagyu Yeunten Gyamtso Ling
 
Noteer alvast in uw agenda de volgende online evenementen via zoom :
 Zaterdag 27/02/2021 : Milarepa om 20u via FacebookZaterdag 06 en zondag 07/03/2021 :  Introductie tot Lodjong, door Trinle Dorje (Carlo Pani: van 10u30 tot 12u en van 14u30 tot 16uZaterdag 13 tot woensdag 17/03/2021 : Retraite van Dorje Sempa,  met Lama Tashi Nyima : elke ochtend van 10u30 tot 12hZaterdag 20/03/2021 : Yoga praktijk, met Lama Zeupa : ‘s ochtends van 10u tot 11u30Zaterdag 27 en zondag 28/03/2021 : Yoga 3D (Digestion, Detox, Deep Core),  met Karma Chookela Bhutia : ’s ochtends van 10u30 tot 12hDe praktische informatie wordt zo snel mogelijk op onze website gepubliceerd.

Stille meditatie met Lama Zeupa via ZoomElke avond van 20u tot 21u (behalve op dinsdag en woensdag).
De innerlijke reis van meditatie.
Wat brengt ons tot meditatie? Hoe ziet het pad van meditatie er eigenlijk uit – en waar leidt het ons naartoe ?
Meditatie was ooit voorbehouden voor monnikken en spirituele toegewijden, maar is uitgegroeid tot een van de populairste trends ter wereld en wordt vandaag de dag wereldwijd  door miljoenen mensen beoefend. Het is duidelijk dat meditatie veel voordelen biedt voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar naast deze meetbare resultaten, beschrijven ervaren mediteerders het consequent beoefenen van meditatie  als een innerlijke reis en een diep persoonlijk proces van transformatie en groei.
https://us02web.zoom.us/j/82866697531?pwd=cE04Nm4vY2VsTk1jRE9aNFRNSUJDdz09
Deze online meditatie wordt gratis aangeboden.
Een online bijdrage kan u via deze link uitvoeren. Ons voorstel: € 10 per week.
Q&A : Indien u aan Lama Zeupa een vraag wenst te stellen betreffende uw meditatiepraktijk, kan dit via  yeunten.ling@tibinst.org.  Lama zal uw vraag beantwoorden aan het begin of op het einde van een sessie.
Toelichting bij de stille avondmeditatie via Zoom
zie pdf op onze homepage

De dagelijkse poedja’s met Lama Tashi Nyima via FacebookOm 07u en 18u,
behalve op woensdag.

.
 

Nieuw via Facebook : elke zondag om 18.00 uur de rituelen van Amitabha en Dewatchen voor de overledenen. Elke zondag om 18.00 uur de rituelen van Amitabha en Dewatchen voor de overledenen.  
U kan deze rituelen opdragen aan een familielid, vriend of iemand anders die onlangs is overleden.Gelieve uw verzoek te richten aan  yeunten.ling@tibinst.org  met volgende informatie
1.        Naam en voornaam van de overledene
2.        Geboortedatum en dag van overlijden
3.        Indien mogelijk een foto die de Lama tijdens het ritueel voor het altaar zal zetten 
4.        De relatie van de overleden persoon met u, indien u dit wil
Het laatste weekend van juni 2021, tijdens de Karling Shidro-rituelen, zullen de foto’s opnieuw in de tempel voor het altaar worden geplaatst ter nagedachtenis aan de overledenen tijdens het jaar dat voorbij is.
Een bijdrage om uw verzoek te ondersteunen behoort tot de gewoontes en is een bron van verdienste. Gebruik hiervoor het rekeningnummer van Instituut Yeunten Ling,  BE39 2400 2910 1519 met de mededeling “Amitabha voor + de naam van de overledene”
De zondag die volgt op uw bericht, kan u de rituelen volgen via Facebook. De te gebruiken teksten vindt u op onze website
Zodra de omstandigheden het weer toelaten zal het mogelijk zijn om persoonlijk aan de rituelen deel te nemen. 

Milarepa, via FacebookZaterdag 27/02 om 20u
Bij elke volle maan reciteren we de poedja van Milarepa. Voor vele dharma-beoefenaars is de yogi Milarepa een belangrijke inspiratiebron, niet alleen omwille van zijn talrijke realisaties, ook zijn levensloop is indrukwekkend  lees verder
Institut Yeunten Ling, Huy

Dit kreeg ik prive door

bol.com | Gebedsvlaggen koord Tibetaans met 10 vlaggen - 9x9 - Katoen (10  stuks) - M

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM