Interimjuf die na pikante filmpjes niet meer naar school mag, spreekt: “Peter, Sean en Stan werden gesteund. Ik word ontslagen”

Lingerie, Beha, Ondergoed, Sexy, Vrouwelijke, Vrouw

De interimjuf wiens contract op een school in Maldegem stopgezet is, nadat deze week erotische filmpjes van haar waren opgedoken, spreekt. In haar vrije tijd gaat ze door het leven als Ray Gonewild. “Raar dat seks nog altijd zo’n taboe is. Wat ik in mijn vrije tijd doe, heeft toch niets te maken met mijn kwaliteiten als leerkracht?”, klinkt het. Dit is haar verhaal.

Deze week ontdekten leerlingen van Zusters Maricolen in Maldegem beelden op het internet van hun juf, volop aan het genieten van erotische momenten. De ouders stapten naar de pers, en toen de directie oor kreeg van de klachten, werd de samenwerking vrijdagmiddag in onderling overleg stopgezet.

De jonge vrouw is haar job in het onderwijs dus kwijt, en wordt nu even weer voltijds Ray Gonewild. “Ik wil toch graag mijn kant van het verhaal doen”, zegt Ray Gonewild. “Ik snap niet dat seks anno 2021 nog altijd zo’n taboe is. Wat ik in mijn privé doe, heeft helemaal niets te maken met mijn job. De directie geeft zelf toe dat er op mijn werk als leerkracht helemaal niets was aan te merken. Maar blijkbaar zijn het vooral de ouders die zoiets niet combineerbaar vinden. Wat ouders denken en de naam van de school, zijn in dit verhaal blijkbaar het belangrijkste. Vrienden en familie weten perfect waar ik met mijn alter ego mee bezig ben, en niemand maakt daar een probleem van. Ik had echt nooit gedacht dat ik hierdoor problemen zou krijgen op school. Maar in het onderwijs is seks blijkbaar wel nog een taboe. Dat vind ik best jammer.”

Of ik nog ga sollicite­ren in het onderwijs? Dat weet ik op dit moment eerlijk gezegd niet. Ik ga alles even laten bezinken, en voorlopig enkel met Ray Gonewild bezig zijn.

Ray Gonewild wijst erop dat ze op school niet ontslagen is. De samenwerking werd wel degelijk in onderling overleg stopgezet. “Ik had een interimcontract en was eigenlijk toch al niet van plan om dat te verlengen. Het is blijkbaar heel moeilijk om werk in de seksindustrie te combineren met een andere job. Of ik nog ga solliciteren in het onderwijs? Dat weet ik op dit moment eerlijk gezegd niet. Ik ga alles even laten bezinken, en voorlopig enkel met Ray Gonewild bezig zijn. Ik ga hier echt mee verder, want dit is wat ik graag doe. En ik wil mijn verhaal absoluut doen. Misschien kan er dan ooit wel eens iets veranderen in de maatschappij.”

Showbizz

Ook al kan ze zich nu voltijds op haar erotische job gooien, toch vindt de jonge vrouw het jammer dat alles zo gelopen is. “Raar dat ik hierdoor mijn job moet kwijt geraken. Ik moest daarnet nog denken aan de hele zaak van Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt. Van hen zijn ook naaktbeelden gelekt, maar die zijn daar hun job helemaal niet door kwijt. Die worden zelfs door heel veel mensen gesteund. Blijkbaar kan er in de showbizz nog meer dan in het onderwijs. Er is nog veel werk aan de winkel in onze samenleving”, zegt Ray Gonewild nog.

BRON: https://www.hln.be/maldegem/interimjuf-die-na-pikante-filmpjes-niet-meer-naar-school-mag-spreekt-peter-sean-en-stan-werden-gesteund-ik-word-ontslagen~aa8b0d95/

Mag men in de vrijetijd nog doen wat men zelf wilt. Nee ook daar wordt men op afgerekend als het gaat over pikant of kleding. Dan stel ik me de vraag zijn wij nog een vrij land.
Ik heb begrip voor heel veel maar ik begrijp niet dan men in onze vrijetijd niet mag doen wat we willen. Gisteren hadden we het nog over een vrije meningsuiting. Ook daar hebben bepaalde het moeilijk mee om zich te uiten. Allemaal om bepaalde angsten. Dat net hetzelfde is als wat men doet in de vrijetijd.

Model, Vrouw, Ontspanning, Mooie, Sexy, Het Lichaam

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM