dit kreeg ik prive. En weer misschien iets voor mijn lezers.

Logo International Campaign for Tibet
Beste Bruno,

Het is bijna Tibetaans Nieuwjaar, bekend als Losar, het belangrijkste festival op de Tibetaanse kalender! Losar vindt dit jaar plaats van 12 t/m 14 februari.

Ter gelegenheid van Losar organiseren de Tibet Support Groep, de Tibetaanse gemeenschap in Nederland en International Campaign for Tibet de avond voor Losar, op 11 februari, een online Tibetaanse kookworkshop. Tijdens de kookworkshop leren we samen Khapse en Dresil maken. Khapse is een gefrituurd gebakje en Dresil is een zoet rijstgerecht. Beide gerechten worden vaak geserveerd tijdens Losar.​

Stipt om 18:30 uur staan twee Tibetaanse chefs klaar in restaurant “Tashi Deleg” om online samen met jullie de gerechten te bereiden. De kookworkshop zal ongeveer één uur duren en je kan tijdens het koken vraag stellen in de chat! Tijdens de kookworkshop wordt ook meer uitleg gegeven over de Losar viering van Tibetanen in Nederland door de Tibetaanse gemeenschap in Nederland.
 
Geef je op voor de Tibetaanse kookworkshop!
Sta je al te springen om samen met ons Tibetaans te koken? Ga dan naar onze website voor het boodschappenlijstje en meer informatie over de livestream.

Tip: zorg dat je alle ingrediënten vóór de kookworkshop in huis hebt!
 Met vriendelijke groet, Tashi Deleg,
Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet Europe
PS  International Campaign for Tibet zet zich in voor behoud van de Tibetaanse cultuur van compassie en wijsheid. U kunt onze inspanningen ondersteunen door vandaag een gift te doen.
Geef voor Tibet
Afbeeldingsresultaat voor gebetsvlaggentjes tibet

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM