Geven en krijgen van een cadeau maakt gelukkig.

Monniken, Bidden, Gebed, Bangkok, Asia, Geloof, Boeddha

Men krijgt graag iets. Maar men geeft ook graag. In de meeste gevallen als je geeft voel je ook een bepaald geluksgevoel. Men maakt iemand blij. En dat maakt jezelf ook weer blij. Het is toch eigenlijk raar dat dit zo een geluksgevoel teweeg brengt. Dat komt allemaal door het gelukshormoon endorfine. Dat je op zo een moment aangemaakt wordt. Daarom dat het soms beter is dan iets te geven dan te krijgen. Neem nu kinderen hoe blij je deze kan maken met een cadeautje. En hoe gelukkig jezelf wordt als je ziet dat het opengemaakt wordt. Geven is een vorm van liefde tonen. Je laat de ander voelen dat je om deze geeft. Spiritueel verspreidt je eigenlijk een warme energie uit. Je voelt op zo een moment een connectie met elkaar. Net zoals je eigenlijk iets aan jezelf geeft. Wat vaak vergeten wordt of jezelf eens een cadeautje te geven. Nu gaat men misschien zeggen is dat niet wat gek. Nee want test het maar eens uit voor jezelf. Koop eens iets voor jezelf laat het inpakken. Als je thuis komt leg je het even opzij. Dan zeg je tegen jezelf ik geeft je dit cadeautje. Voel wat het met je doet. Door het te openen voelt er in het lichaam warmte. Al weet je wat erin zit. Als je geeft krijg je zoveel terug. Niet alleen op het moment zelf maar ook het kosmische zal je daarin helpen. Door iets positiefs te geven ga je positiviteit naar je toetrekken in alle vormen. Probeer daar eens voor open te staan.
Men gaat ook minder waarde hechten aan spullen. Dat maakt dat je weer minder materialistisch gaat worden. En wat je niet nodig hebt wegdoen. Zo maak je ook weer helderheid in je hoofd. En men maakt nog iemand er blij mee.
Wat men ook geeft is liefde een luistert oor er zijn voor iemand. Dat is iets helemaal anders dan een cadeau. Maar eigenlijk komt het gevoel op hetzelfde neer. Je geeft vanuit gevoel en men krijgt terug vanuit gevoel. Ook kan men energetisch geven. Denk hierbij aan tantra of Reiki. Hier deel je zuivere energie aan de andere persoon.

Handen, Te Geven, Deeltjes, Energie, Wellness, Exchange


Geven is iets wonderbaarlijks.

Ik krijg
Ik geef
Ik voel iets stromen
Van geluk
Van liefde
Van eenheid

Wat je uit liefde geeft krijg je heel veel voor in de plaats.

Handen, Bodem, Plantaardige, Milieu, Groei, Natuur

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM