Dieren op je pad

Soms komen bepaalde dingen meer op je pad dan anderen. Sta je daarbij stil? Niet echt. Maar ze kunnen ook een boodschap brengen of je iets van inzicht geven. Zowel in dromen komen ze vaak voor wat je op mijn blog kan lezen onder dieren die voorkomen in dromen https://shivatje.wordpress.com/2010/09/13/dieren-die-voorkomen-in-de-droom/?wref=tp . Maar ook dieren komen voor in ons leven. Ook zijn wij als mens gebonden aan een dier. Dat noemt men dan ons totemdier. Als je dat wil kennen kan je dit berekenen via hier https://www.totemdieren.nl/bereken-totem.htm
Ook dat kan je soms verder helpen met jouw levensweg. Hoe je bent en met bepaalde dingen omgaat in het leven.
Denk ook maar eens aan een huisdier. De keuze die je maakt stemt overeen moet het gevoel dat je voor het dier hebt. Ook je huisdier voelt veel van je aan en kan dit ook aangeven als er iets mis is.
Wanneer je kan openstellen en je kan verbinden met een dier ga je merken dat je van jezelf veel te weten kan komen.
Net zoals dieren die je pad kruizen. Als men daar aandacht aan kan geven ga je merken dat er bepaalde inzichten kunnen door ontstaan.
Als je wilt weten wat welke betekenis een dier over wilt brengen kan je dit hier lezen.
https://bewustzijnenzo.nl/spirit/dieren-die-spontaan-je-pad-kruisen-hebben-een-boodschap/
Wij mensen krijgen zoveel boodschappen aangereikt maar soms zien we ze niet of geven we er geen aandacht aan. Boodschappen moeten niet altijd zichtbaar zijn, ze kunnen ook aangevoeld worden.
Dieren kunnen ook therapeutisch werken. Dat ook meer en meer ingezet wordt. Zo zie je dat dieren veel voor ons kunnen betekenen. Zelfs in de axenroos komen dieren in voor. Waar men van vanuit gaat hoe men met bepaalde situaties omgaat.

Zou je nu anders kijken als een bepaalde dier op je pad komt?

Fantasie, Beer, Kind, Bos, Bach, Bomen, Gras, Afstand

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertentie