Dit kwam privé binnen.
BEDANKT VOOR JE STEUN EN IK BEDANK DE LEZERS DIE DIT ALTIJD VOLGEN

Beste Bruno,

Het afgelopen jaar is voor iedereen een uitzonderlijk uitdagend jaar geweest. In deze kerstgroet blikt Tsering Jampa, directeur van ICT Europe, terug op het afgelopen jaar. Ook willen wij alle Tibet-vrienden met deze video bedanken voor de aanhoudende steun aan Tibetanen, en aan ICT Europe in 2020.

Kerstgroet van Tsering Jampa, directeur van ICT Europe Wij kijken uit naar een voorspoedig 2021, waarin we onze campagnes, acties, projecten en lobbywerk succesvol samen voortzetten. Ontzettend bedankt, en fijne feestdagen toegewenst!

Op de internationale dag voor de mensenrechten, afgelopen 10 december, heeft de International Campaign for Tibet maar liefst namens 5.500 Tibet-supporters een petitie aan minister Blok aangeboden. Dit is een geweldig resultaat dat we binnen 2 weken hebben behaald. Bedankt voor jouw steun!

Tijdens de live uitzending van Tibet Talks Europe dezelfde dag toonden we de gezamenlijke actie van Tibetanen en Oeigoeren in Den Haag in een video. Bekijk de video van deze talk, hieronder terug:

Tibet Talks Europe: in gesprek met Tibetanen, Oeigoeren en Amnesty Nederland over mensenrechten
Bekijk de uitzending van 10 december, mensenrechten dag, hier terugOp 10 december, internationale dag van de mensenrechten, herdenken we de adoptie van de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens. Ondanks deze verklaring worden mensenrechten dagelijks en op grote schaal geschonden in Tibet en Oost-Turkestan (Chinees: Xinjiang). De Chinese overheid wil Oeigoeren, Mongoliërs en Tibetanen ‘heropvoeden’ tot Chinese modelburgers. Een eigen cultuur of religie wordt gezien als een bedreiging voor de macht van de Chinese Communistische Partij.

In deze 10de aflevering van Tibet Talks Europe bespreken we de Chinese militaire heropvoedingskampen in Oost-Turkestan en Tibet live op Facebook met Tibetanen, Oeigoeren en Amnesty Nederland.

Tibet: moeilijker te bezoeken dan Noord Korea
Onze collega’s van ICT Europe in Brussel gingen in gesprek met journalisten Garrie van Pinxteren (Correspondent China voor NRC en NOS) en Ursula Gauthier (Franse journalist en sinoloog) over het gebrek aan toegang tot Tibet. Bekijk deze Tibet Talks #9 terug op onze website.

Wij roepen minister Blok op: Kom in verzet tegen China!
Vorig jaar kwamen Tibetanen, Oeigoeren en Hongkongers bijeen op de Dam om aandacht te vragen voor de mensenrechtenschendingen door China in Tibet. Dit jaar pakten we het, gezien de huidige omstandigheden, anders aan.
Op 10 december zijn we in alle stilte naar Den Haag gedaan om daar een actie voor te bereiden. Bekijk de actie op YouTube terug! Heb jij de Tibet-kalender al in huis?— De Tibet-kalender voor 2021 ‘Sacred Journeys’ toont een glimp van de heilige reizen in het leven van Tibetanen.Wil jij deze kleurrijke kalender het komende jaar thuis aan de muur?

We hebben nog maar +/- 100 kalenders op voorraad, dus wees er snel bij! *

We hebben voor 2021 nieuwe producten in de Shop for Tibet!
Nieuwe etuis, rugzakken en tasjes staan al in de webshop, er er volgt meer volgend jaar! Naast het genereren van inkomsten voor Tibetanen in ballingschap, laten wij je op deze wijze graag kennismaken met de Tibetaanse cultuur.Op naar de Shop voor Tibet! * Vanwege grote drukte bij de postbezorgers willen we u erop wijzen dat de levering van onze webshop-producten vertraging kan oplopen. Houd hier graag rekening mee bij het bestellen. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij minder goed bereikbaar. Je kunt uiteraard ons contact formulier invullen, een e-mail sturen, of een voicemail-bericht achterlaten en dan volgen wij zo snel mogelijk met je op.

Naast onze innige dank voor je aanhoudende steun, wenst het team van International Campaign for Tibet jou in deze tijd kracht, een goede gezondheid en hele fijne feestdagen toe!Met vriendelijke groet, Tashi Deleg, Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet Europe
bol.com | Gebedsvlaggen koord Tibetaans met 10 vlaggen - 9x9 - Katoen (10  stuks) - M