Het leven wordt anders.

Bos, Abstract, Kleurrijke Bos, Dood, Diep Bos, Drugs

In 2012 waar ik ooit over geschreven heb. Had men het over het vergaan van de wereld. De tijd zou stil komen te staan er zou van alles gaan gebeuren. Nu zijn we 2020 en ja we zijn in een andere wereld terecht gekomen. Een wereld die ons doet beseffen dat we anders moeten gaan leren leven en denken. Velen blijven hangen in de maatschappij die ze kennen en dit willen ze ook niet loslaten. Men denkt dan ook dat 2021 het beter zal worden. Het wordt beter als je kan overgeven aan de chaos die er nu heerst. Kijk even naar beide datums 2012 – 2021. Dan is het nu aan jezelf van hoe ga ik men leven hierop aarde nog doorbrengen. Ga je dit doen in boosheid omdat je leven er helemaal anders uitziet. Of ga je leven helemaal omgooien en toegeven dat men anders moet gaan leren leven. Het leven houd in dat je gezond verstand moet gebruiken. Dat het leven draait om liefde. Om energie dat alles in beweging houd. Ook kan het goed zijn dat je even uit je comfortzone getrokken wordt. Want dat is juist heel de verandering. Ik wil dan nog niet dieper op een niveau van 5D praten of schrijven. Want dat is voor velen onzin. Maar juist kan men beter daar ook eens meer over gaan lezen.
Dit jaar is voor velen een kut jaar. Maar bekijk het anders. Je bent met jezelf geconfronteerd. Doordat je eigen leven anders moest gaan indelen. Je hebt geleerd om op jezelf te zijn. En vanuit daar andere wegen hebt leren kennen. Die zeker niet altijd gunstig waren. Men heeft geleerd om een knuffel of iets seksueels op een andere manier toe te passen.
Wel op een moment en dan mag je denken hoe gek is dit nu weer. Zal men geen onderscheid maken nog lichamelijk of geestelijk. Dan bestaat er maar een geheel energie. En juist die energie nu te leren gebruiken geeft je een gevoel van liefde. Als men dat gevoel kan leren aanvoelen. Dan ga je door het leven op een heel andere manier.
Velen onder ons kennen het woord liefde alleen maar naar een persoon toe. Of als men verliefd is en iets erotisch wilt delen. Maar liefde is veel meer. Dat begint bij jezelf. Daar gaat het nu ook om. Als je het nodige voor jezelf doet en geeft zal je dit ook naar je medemens overbrengen. Het is niet alleen aan jezelf denken nee het is ook aan je medemens denken. Net zoals mensen die rijk zijn zullen nu iets anders voor de kiezen krijgen. Dat maakt dat deze nog heel veel moeten leren omdat ze aards bezig zijn. En maar een ding hebben hebzucht. Dat zal men nu ook moeten leren om te gaan delen.
Deze tijden laten je nadenken en even stil staan bij het leven. Bij je gevoel. Het maakt je wakker. Wakker om nu anders in het leven te gaan staan.
Ik wil dit er ook nog even aan toevoegen.
Denk maar aan al dit gekke die niet nadenken en juist doordat anderen mensen in de problemen brengt die wel snel zorgen nodig hebben.
Denk maar aan al die zorgkundigen die handen te kort komen omdat bepaalde het leven niet durven om te gooien.
Maar blijf niet hierin hangen ook deze zullen een tijd kennen dat ze anders moeten gaan leven. Dat ze eerst als patiënt door een hel moeten gaan. Dan terug heel wat leren om dan tot het besef te komen. Ik weet wat het leven is.

Dit schrijven kwam door een stukje op mijn blog van de grote conjunctie en de reacties erop

LIEFDE IS HET LEVEN.
HET LEVEN IS EENHEID
DIE VORM JE DOOR ENERGIE.
ENERGIE DIE JE MET ELKAAR KAN EN MAG DELEN

Fantasie, Mystiek, Indianen, Falcon, Landschap, Hemel

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM