Eten

Eetlust, Barbecue, Bbq, Catering, Kip, Chips

Wij eten om in leven te blijven. Wij staan niet stil bij wat we eten. Al onze voeding en zeker vlees en vis heeft ook een leven gehad. Staan we daarbij stil als het op ons bord komt. Jaja ik hoor er al bepaalde denken laat dat dan gewoon. Maar vergeet niet ook in vlees en vis zitten supplementen die men nodig heeft. Wat je wel kan doen is het bedanken dat je het mag opeten. Net zoals al ons eten. Bedanken dat we het tot je mag nemen. Voor je eigen gezondheid. Eten hoeft men niet in overvloed te doen. juist wat je nodig hebt is voldoende. Overeten maakt je toch maar misselijk en ziek. Net zoals er emoeters bestaan. Eten om iets van stress te verwerken of om iets te vergeten. Daar wordt je alleen maak ziek door. Net zoals men zich gaat overeten. Dan voel je ongemakkelijk. Voedsel is een van onze dagelijkse behoeftes die we nodig hebben. Het is niet echt geweten maar afgaan van mensen die in hongerstaking gaan. Kan men 46 tot 73 dagen zonder voedsel voor men overlijdt. Toch zal dit ook te maken hebben met je eigen lichaamsvet dat je hebt. Natuurlijk is het wel zo. Als men nog drinkt kan dit in dagen veranderen.
dus eten hebben we nodig. Maar overdaad schaad. Zowel lichamelijk als geestelijk. Door te veel zal je in kilo’s bijkomen en geestelijk zal je mottig voelen. Dat maakt dat jezelf pijn doet door teveel of te weinig te eten.
Eten hebben we nodig in gelijk welke vorm. Al is het nu gewoon eten, vegetarisch of nog andere eetgewoontes. Hier luid ook altijd luister naar je lichaam dat zal aangeven wanneer het honger heeft en wanneer het voldaan is.
Wat je eet waardeer het dat je het mag eten.
Bedankt wat op je bord ligt
Als het vlees of vis is, bedankt deze dan omdat het gestorven is om voor jou als voeding te mogen zijn.
Bekijk alles goed wat op je bord ligt voor je het in je mond steekt.
Proef alles eens optimaal.
Dan pas weet je dat eten niet zomaar op je bord is gekomen. Maar vaak een lange weg heeft afgelegd.

Naan, Butter Chicken, Indiaas Eten, Voedsel, Indische

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM