Ik en mijn kind in mij.

Spiritualiteit, Meditatie, Yoga, Innerlijke Rust

Als baby komen we op de aarde. We groeien op we spelen in die tijd. Tot we op een leeftijd komen dat we eigen niet meer durven te spelen. We durven die baby die in ons zit niet naar boven laten komen. We durven als volwassenen ons niet gedragen als een kind. Nee dat past niet. Maar door het juist te durven doen kan er veel loskomen.

De creativiteit
De nieuwsgierigheid
Het kwetsbare.

Dat kan nooit naar boven komen als je het niet uit je laat komen. Zeg nu eens zelf. Wie heeft niet een moment als volwassenen van deze drie punten. Maar het speelt ook een rol in bepaalde negatieve dingen. Zoals;

Onverklaarbare angst.
Boosheid.
Jaloezie.
Je voelt je verlegen.
Je voelt je hulpeloos en klein.

Bepaalde gaan dan zeggen dit gebeurd vanzelf maar eigenlijk kan dit een oorzaak hebben. Omdat je het aanvoelt wordt je terug naar dat gevoel gedreven. Oude gevoelens of iets wat ooit gebeurd is komt terug naar boven. Vaak komen die gevoelens door je ouders of opvoeders.
Als men altijd negatief benaderd is dan zal je dit vasthouden innerlijk en als er dan eens iets gebeurd ga je snel deze negatieve gevoelens voelen.
We mogen niet vergeten dat ons innerlijk kind je eigen gids in het leven is. Als je ervoor open kan stellen ga je merken dat het je tekens geeft. Maar wil je dit voelen dan moet je al de negatieve gevoelens loslaten die je  vroeger gekend hebt. Dan ga je met jouw kind liefde kennen en zal het je op tijd en stond leiden door jouw leven.
Durf eens een brief te schrijven naar je innerlijk kind. Wie weet wat er dan naar boven kan of mag komen. Dat noemt men dan liefde in jouw gevoel. Men kan er ook op mediteren. Probeer bij zo een meditatie terug in je verleden te gaan. In de tijd waar het goed was niet naar het negatieve. Dat kan je later doen als je denkt er klaar voor te zijn. Want dan kunnen pijnen en emoties naar boven komen. Het brengt je met jezelf in contact.
Zoals je kan lezen is het innerlijk kind verbonden aan heel wat gevoelens. Gevoelens die je altijd bij je draagt. En die je van jezelf moet leren kennen.

Zwangerschaps Stoel, Volti, Vrouw, Kind, Liefde, Moeder

Innerlijk kind.
Mijn kind.
Dat ik overal draag.
Dat altijd bij me is.
En dat me op de juiste momenten bepaalde gevoelens laat voelen.
Bedankt mij innerlijk kind.

Sluit De Concurrentie, Zwangere, Vrouw, Zwangerschap

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertentie