Trouw zijn aan jezelf

Superheld, Meisje, Snelheid, Loper, Draaien, Lichten

Het kan soms heel moeilijk zijn om bij jezelf te blijven. Daar speelt de buitenwereld een grote factor in mee. Als men dan niet goed afgestemd is op jezelf dan kan dat problemen geven. Anderen vragen soms zoveel van je en dat kan aanvoelen als benauwdheid. Juist daardoor kan je op een moment jezelf niet meer zijn. Je krijgt geen ruimte genoeg. Dan is het aan jezelf om daar tegen in te gaan. Want je kan veel doen voor anderen maar er mag niet van geprofiteerd worden zodat het ten koste van jezelf komt. Zo zou je op een moment jezelf gaan wegcijferen en dan ga je op een moment jezelf de vraag stellen.

Wie ben ik eigenlijk?
Is dat mijn leven?

Daarom is het verstandig om op je strepen te staan op een bepaald moment. Dat je laat voelen je grens is bereikt. Doe je dat niet kan je ook jezelf niet zijn en laat je eigenlijk misbruik van je maken. Dat op allerlei gebieden voorkomt. Zoals in een relatie sociaal maar ook op werkgebied. En als jezelf het vertrouwen wilt geven moet je daar je sterk in maken.
Wanneer je sterk staat heb je een goed zelfvertrouwen en kan je pad bewandelen maar ook op momenten als het nodig is je grenzen aan te geven. Door je pad zelf te bewandelen ga je keuzes maken vanuit jezelf. Ga je nee kunnen zeggen wanneer het nodig is. Dat zeker niet altijd bij anderen in goede aarde zal vallen. Maar op zo een moment zit je dus sterk in jezelf. Zodat je door bepaalde dingen niet overspannen raakt en ten ondergaat.
Men zal nooit voor iedereen goed doen en voor de ene zal je overkomen als egoïst. Maar dat moet je achterwege laten. Dat spreekt meer over de ander dan over jou.

Zet jouw kwaliteiten hoog.
Door bewust jouw pad te bewandelen.
Durf bepaalde spanningen te voelen zodat je ermee weg kan komen.
Maak tijd voor jezelf me time mag je nemen voor jezelf.
Leg eens meer een verbinding met je eigen ik. Dat doet je groeien
Zoek geen vluchtwegen maar ga de confrontatie aan.


Dan ga je merken dat je vanuit jezelf leeft en juist dat doet wat goed voor je voelt.
Niemand moet jouw pad mee bewandelen als ze het niet willen, maar omgedraaid moet men ook jou niet verplichten een pad te volgen. Zo zie je eigenlijk dat je alles zelf in de hand hebt. Als je maar sterk in je schoenen staat.
Je weg die jij bewandeld met vallen en opstaan. Is de weg van jouw eigen lessen. Net zoals men moet leren van een grens aan te geven of van nee te zeggen en om voor jezelf op te komen. Het is een gedrag dat jezelf moet aanleren zoiets wordt je niet aangeleerd.

Verander jezelf niet om anderen te winnen.
Blijf in jezelf geloven.
Hou van jezelf, en geef jezelf eens iets.
Durf jezelf recht in de ogen kijken.

Kaputze, Man, Groene, Cool, Persoon, Menselijk, Hip Hop

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM