Symptomen in dit stadium van het Ascentie-proces

Het Lichaam, Dna, Atoom, Fysieke, Molecuul, Chakra'S

Terwijl men het pad van verlichting bewandelt, krijgt men een steeds beter inzicht in de werking van de kosmische wetten en het universum. Neem nu de creatie en de complexiteit van het lichaam.

Het etherische lichaam is zeer belangrijk in het Ascentie-proces. Het wordt ook wel het etherische web genoemd en kenmerkt zich door een veel fijnere substantie dan het aardse lijf. Zie het als de onzichtbare tegenhanger van het fysieke lichaam.
Het etherische lichaam bestaat uit de aura van het fysieke lichaam, die je gezondheid weergeeft middels verschillende kleuren in het etherische web. Emoties als pijn, lijden en haat zijn gedachten die je ervan weerhouden contact te maken met dit etherische web.
De aura is een onzichtbaar elektromagnetisch veld wat het fysieke lichaam omsluit en het versterkt je energie zodat je een bepaalde vibratie of frequentie uitstraalt.

Filter van illusie

De aura van het mentale lichaam in het etherische web is zeer dun voor diegenen die in de beperkingen gevangen zitten van de derde en lagere vierde dimensies, omdat zij de wereld en gebeurtenissen zien door een filter van illusie die gecreëerd is door hun overtuigingen, gedachten en acties.
Wanneer men zich bevindt in een drie/vierdimensionale omgeving is de overheersende kracht in het emotionele lichaam het astrale niveau. Daarom is de meerderheid van de mensen onder de invloed van hun basispersoonlijkheid en het ego, wat bestaat uit verlangens uit het verleden, emotionele onbalans en het gevoel niet geliefd te zijn.
Eén van de meest ingrijpende fasen tijdens het Ascentie-proces bestaat uit het doorlopen van de vervormingen van het emotionele gedachtegoed van de massa in de richting van de stabiliteit en harmonie van de hogere dimensies.
Onthoud dat angst je kracht wegneemt. Het algemene gedachtegoed van de massa wordt gevoed door negatief vijandig denken en weerstand tegen nieuwe concepten en verandering. De meerderheid van de massa zit vast in een realiteit van pijn en lijden, maar staat niet open voor nieuwe ideeën, die haar gelijk zou bevrijden uit de eigen gecreëerde gevangenis van limitatie.

Emotionele balans

Het is van groot belang dat je sterk geaard en in balans blijft binnen het geaccepteerde spectrum van dualiteit terwijl je functioneert in een driedimensionale realiteit. Daarnaast is het belangrijk om te streven naar emotionele harmonie en rust binnen de illusionele wereld van de vierde dimensie terwijl je probeert te wennen aan het mentale niveau van de lagere vijfde dimensie.
Luister naar de subtiele aanwijzingen van je ziel en hogere zelf. Je hebt niet één hogere zelf, maar vele fragmenten die verspreid zijn over het hele universum. Tijdens het Ascentie-proces draait het erom de frequentie van de volgende dimensie te integreren en te assimileren. Het proces behelst het in balans brengen van het gehele chakra-systeem, wat ervoor zal zorgdragen dat het etherische lichaam, de aura, zal worden opgeschoond en uitgebalanceerd.

Energetische signatuur

Je energetische signatuur bestaat uit de frequentiepatronen die je dagelijks uitzendt door je gedachten, acties en daden. Deze signatuur kan sterk wisselen terwijl je leeft in een drie/vierdimensionale omgeving.
Meditatie helpt goed om het lagere bewustzijn en het ego in bedwang te houden zodat je je beter kunt afstemmen op het hogere bewustzijn. Het vergt geduld en discipline om de gedachtenstromen in je hoofd te stoppen die bestaan bij diegenen die afgesloten zijn van hun hogere bewustzijn.
Een persoon die gecentreerd is kan kosmische wijsheden en inspirerende gedachten overbrengen op miljoenen mensen terwijl de liefdevolle vibraties van de aura van deze persoon iedereen kan aansteken die ermee in contact komt. Rust en vreugde zijn kwaliteiten van de ziel. Intelligente liefde is het resultaat wanneer de ziel de dominerende kracht is en het ego onder controle is gebracht.

Symptomen tijdens het Ascentie-proces

Laten we eens kijken naar de vele symptomen die je kunt ervaren in deze fase van het Ascentie-proces.

  • Je doet niet mee aan sociale activiteiten waar je eerder nog veel plezier aan beleefde. Je stoort je aan lawaai, harde muziek, menigten en onbesuisde activiteiten en je smacht naar afzondering en misschien de rust van de natuur. Terwijl je trilling stijgt en meer harmonieus wordt interacteer je automatisch minder met mensen en plaatsen van een lagere trilling. Je hebt ook steeds minder gemeen met bepaalde vrienden en kennissen, zeker diegenen die negatief, oordelend en onaardig naar anderen toe zijn.
  • Je kunt het ene moment intense energiestoten hebben waarbij je bijna niet stil kunt staan en je voelt je zo licht dat je je aardse vorm bijna niet voelt. Het andere moment voel je je zo zwaar dat je bijna de grond in lijkt te zakken en kun je zware vermoeidheid ervaren. Je fysieke lichaam gaat door een drastische metamorfose op celniveau, maar ook op etherisch niveau. Sommige symptomen zijn niet plezierig, zeker voor diegenen die in een ouder lichaam leven.
  • Terwijl de Kundalini (Heilige Vuur) door je ruggegraat (de etherische buis van licht) begint te stromen voel je soms intense warmte in je lijf, terwijl je fysieke lichaam van buiten koud en klam aanvoelt. Daarom is het het beste om de Kundalini langzaam los te laten. Deze energie wordt in de wortelchakra opgeslagen zodat je langzaam aan hogere frequenties van licht kunt integreren. Sneller en meer is niet per definitie beter wanneer je midden in het Ascentie-proces zit.
  • Mensen die zich in de eerste fasen van het proces bevinden zullen merken dat de integratie van hogere frequenties van licht niet heel erg drastisch verloopt. Voor de lichtstrijders en sterrezaden, die een flink eind op weg zijn in het Ascentie-proces en die ingestemd hebben om wegwijzers te zijn en zo het pad voor anderen schoon te vegen, kan het er soms heftig aan toe gaan. Het licht wat deze mensen integreren wordt automatisch gedeeld met anderen.
  • Je kunt het proces ervaren als een emotionele achtbaan. Je laat veel opgeslagen energie los op diep celniveau en het is belangrijk dat je accepteert dat deze energieën aan de oppervlakte komen zodat ze kunnen worden omgezet in licht. Observeer wat er gebeurt en kijk met een objectieve blik naar het proces. Herstel met liefdevol geduld en begrip datgene wat aan je gepresenteerd wordt.
  • Je eetgewoonten kunnen drastisch veranderen. Wat je ook eet, volg je gevoel en voel aan hoe je lichaam voelt nadat je iets gegeten hebt. Het bewustzijn van je lichaam ontwaakt en als je er goed naar luistert zal het je richting het juiste eetpatroon sturen. Met mate is een sleutelbegrip.
  • Je kunt vreemde pijnen voelen in je lijf, waar geen enkele diagnose voor is te geven. Er zijn vele chakra- en meridiaanpunten in het fysieke lichaam. Terwijl de hogere frequenties van licht proberen door het lichaam te stromen kunnen ze hier en daar weerstand ondervinden wat niet plezierig voelt. Het meest voorkomende gebied van ongemak bevindt zich tussen de schouderbladen
  • Soms denk je dat je je verstand verliest, of tenminste je geheugen. Er zijn vele dimensionale lagen binnen de hersenen, dus terwijl je je frequentie omhoog stuwt worden de onderste lagen in de hersenen geraffineerder. Daarom hoef je niet langer het negatieve verleden steeds te blijven ervaren. Je krijgt weer toegang tot de hogere lagen van het brein waar je heilige geest zich bevindt. Het versmelten van de heilige geest en het heilige hart is essentieel in het Ascentie-proces.

Spannende tijd

Het is een spannende tijd om te leven in een fysiek lichaam, terwijl dit fysieke lichaam moeite heeft de stijgende trilling te integreren die je elk moment, elke dag tot je krijgt.

Hoeveel van jullie hebben niet geleden onder verkoudheid, griep of darmproblemen en vragen zich af wat ze verkeerd doen. Je doet niets verkeerd, maar je doet het juist goed. Het is niet plezierig om dit te ervaren, maar op deze manier kunnen oude en negatieve energieën op een snelle manier worden getransmuteerd.
De oude energie wordt letterlijk weggebrand, oude frequenties worden losgelaten, zodat verfijnde kristallijne cellen van bewustzijn hiervoor in de plaats komen. Niet alle virussen en oncomfortabele symptomen zijn slecht, sommige hebben een hoger doel.
Schenk aandacht aan je fysieke lichaam en luister goed naar wat je lichaam je vertelt. Het is van belang dat je lichaam in een goede staat van gezondheid verkeert terwijl het Ascentie-proces zich voltrekt. Het is juist met een gezond lichaam dat je van de wonderlijke wereld van liefde, vreugde en overvloed kunt genieten die we met elkaar creëren.

BRON: https://www.nieuwetijdskind.com/symptomen-van-het-ascentie-proces/

Wat is het nu juist. Als men het gaat opzoeken kom je uit op opklimmen.
Alles is energie en in beweging. Dat ga je merken in het bewustzijn. Als je voor dit open kan stellen. Wij mensen zijn eigenlijk met heel veel bezig. Maar vergeten dat. Waar we mee bezig zijn ook uit ons vorige levens komt. Als men dit begrijpt ga je ook begrijpen wat 5D inhoud.
Spijtig genoeg zijn wij als mens veel van ons zelf vergeten. En leven heel wat mensen hier door een bepaalde verplichting te volgen. Durven niet te zijn wie ze zijn. Maar ook door onwetendheid. Daarom moet men soms in je innerlijke gaan. Je hart weet je hoofd denkt. Juist doordat denken kom je niet tot je hart. Dat moet je leren. En kan heel confronterend zijn.
Je lichaam bestaat uit water en stof. Dat als energieveld functioneert. Dat kan men niet altijd waarnemen en noemt men aura. Wanneer we ons gaan verdiepen ga je merken dat dit stadium aarde een doorstroming is. We kennen allemaal de dood en velen hebben er een angst voor. Net als het lijden voor de dood. Maar ook dat zijn bepaalde lessen die we moeten dragen om door te stromen. Maar ook hier zal niet iedereen voor openstaan. Omdat angst de bovenhand ervan neemt op de persoon. Angst is een gevoel dat jezelf aanpraat. Of ooit hebt laten aanpraten. Dat moet men ook leren om geen angst te voelen. Men kan pas ontwaken als men weet wie je bent wat je bent en hoe je leven is. Leven is doorstromen is niet alleen hier. Net zoals ons lichaam dat als iets klein geboren wordt en groot wordt. Ook dat is een doorstroming van het lichaam. Alles groeit maar op bepaalde momenten vergeten we onze vorige levens.
Wanneer we iets dieper gaan leer je dat dit proces lessen zijn. Lessen voor jezelf maar ook voor de inzichten die je mag krijgen om door te stromen.
Ons DNA kan veel informatie geven. Maar men kan deze ook veranderen. Dat is met zoveel dat aards leeft. Daarom dat er ook wetenschappelijke problemen ontstaan. Doordat deze zich houden aan plichten en wetten.

Een top stukje om nog verder te lezen is https://www.united-lightworkers.be/nl/spiritualiteit/bewustzijn/5590-de-fysieke-verschijnselen-tijdens-het-ascentieproces

Spiritualisme, Ontwaken, Meditatie, Yogi, Aura

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM