Jezelf zijn en blijven.

Papier, Document, Business, Samenstelling, Kantoor

Jezelf zijn begint eigenlijk al heel vroeg in je kinderjaren. Maar soms veranderd dat naargelang je leven. Die verandering wordt niet opgelegd die komt vanuit jezelf. Allemaal zijn we op onze eigen manier uniek. En toch laten bepaalde zich vangen door de omgeving of de maatschappij en veranderen zich om aan hun verwachtingen te doen. Je bent dan gewoon jezelf niet meer en dat breekt op een moment ook uit. Dat je toch moet aanvoelen een andere weg in te slagen. Zo kom je dan op een moment terug bij jezelf. Jouw ik, wie je echt bent.
In de ontwikkeling van jezelf begint eigenlijk al bij je geboorte. Je ouders sturen je een richting op, maar op een moment ben jezelf verantwoordelijk. En mag je ook tegen die richting zwemmen. Want je keuze van je ouders komt vanuit jou zelf. En op een moment maak je jouw keuze om jezelf te zijn. Dat soms een zware opgave is want je wilt je ouders geen pijn doen nog verdriet aandoen. Toch kan dit een belangrijke stap zijn voor jezelf.
Bepaalde dingen moeten van jezelf samensmelten. Dat wat je wilt, en dat wat je al bent. Dat maakt jou uniek. Allemaal dragen we ons rugzakje bij ons. Ons karma dat ons ook zo uniek maakt maar ook ons eigen is.
jezelf zijn en blijven is echt niet moeilijk. En ja men zal zich soms aanpassen aan bepaalde situaties maar dan nog ben jij jezelf.

Vrouw, Portret, Vrouwelijk, Liberty, Het Kader

Jezelf zijn is jezelf kennen en daar niet van afgaan.
Jezelf zijn is laten zien wie je bent.
Jezelf zijn is een eenheid vormen met jouw innerlijk ik.
Jezelf zijn is uniek zijn.
Jezelf zijn is in jezelf blijven geloven.

Hart, Handen, Gebaren, Taal, Lichaam, Romantische

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM