Beste Bruno,

Wie kent de gekleurde Tibetaanse gebedsvlaggen niet? Je ziet ze overal in Tibet: op huizen, kloosters, bergtoppen en in bergpassen. Ze staan voor vrede, compassie en wijsheid. En als de wind waait, verspreiden de gebedsvlaggen hun zegeningen over alle levende wezens.
Een van de mooiste Tibetaanse symbolen wordt onder dwang neergehaald in Tibet … Kom vandaag in actie!
Gebedsvlaggen zijn het symbool van Tibet, maar de Chinese regering heeft het bevel gegeven dat de gebedsvlaggen één voor één van de daken en heuveltoppen in Oost-Tibet naar beneden moeten worden gehaald. Dit raakt Tibetanen in het diepst van hun hart!

Om aandacht te vragen voor de huidige situatie in Tibet starten we deze week met onze vlaggencampagne: #FLAGSFORTIBET. Doe alsjeblieft met ons mee. Het succes van deze campagne hangt van jou af!

We lanceren de vlaggencampagne om zo veel mogelijk Tibetaanse vlaggen over Europa te verspreiden. Dat doen we via oproepen in sociale media, maar ook door ons rechtstreeks tot trouwe Tibet-vrienden te richten.

Het uiteindelijke doel? Op zondag 27 september vragen we Europa en Nederland zich solidair te tonen met de Tibetanen door massaal gebedsvlaggen te laten wapperen!

Als je de komende maand €20 of meer doneert, dan steun je onze campagne én lobby-inspanningen voor het behoud van de Tibetaanse cultuur. Wij sturen je dan vóór 27 september je eigen set gebedsvlaggen van papier toe voor de campagne: #FLAGSFORTIBET. Help ons de onderdrukking van China in Tibet te stoppen!

Wij vragen jou om op 27 september Tibetaanse gebedsvlaggen thuis op te hangen. Deel die dag online een foto van je gebedsvlaggen met de hashtag #FLAGSFORTIBET.

Vele (Tibet) organisaties en medestanders vanuit heel Europa doen al mee met de online actie.Geef vandaag een bijdrage voor Tibet en doe mee met de internationale vlaggencampagne!

De Chinese overheid zal versteld staan hoeveel mensen achter Tibet staan, en de cultuur van wijsheid en compassie niet laten verwijderen! Jouw steun gaat onze actie op 27 september kracht bijzetten. Samen verspreiden we compassie naar Tibet.

Met vriendelijke groet, Tashi Delek,
 
Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet Europe

Dit kreeg ik privé

bol.com | Gebedsvlaggenkoord Tibetaans - 12.5x12.5x120 cm (10 stuks) - S

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM