Denken vanuit een angst of vanuit liefde.

Strand, Vogels, Sunrise, Schemering, Hd Behang, Natuur

Wij mensen denken op twee manieren. De ene zal leiden tot een dualistische kijk op de werkelijkheid. Je moet oppassen voor wat slecht is. Slecht geeft een gevoel van angst. Angst zet je lichaam is een verdediging modus. Maar als je dit kan omzetten in een gevoel van liefde. Zal je merken dat je jezelf sterker maakt. En als je eens bekijkt hoe vaak sommigen denken vanuit een bepaalde angst. Is dit soms moeilijk te leven.
Als men denkt vanuit liefde. Ga je merken dat je bewuster wordt van bepaalde dingen. Je kan dingen ook relativeren. Je ziet het leven vanuit een andere hoek. Denken vanuit liefde is leven vanuit je hart. Als men een gesprek heeft en je al op voorhand een angst gaat inpraten. Zal je dit ook zo overbrengen. Als je het gesprek aangaat in liefde zal je merken dat er een volwaardig gesprek zal komen.
Liefde is een energie. Waar veel mensen het woord liefde maar van een ding kennen is dat zeker niet zo. Liefde is energie en je legt een verbinding met iets of iemand.  Een verbinding van energie uit liefde. Woorden kan men op twee manieren uiten lief en boos. Een woord uit boosheid zal de anderen in een aanvalspositie brengen. Spreek dat zelfde woord uit uit liefde en je zal een heel ander woord terug krijgen. Liefde is ook rust uitstralen en ook dat kan helpen in je leven.

EEN MOOI GEZEGDE IS; HEB JE VIJAND JE ANGST LIEF EN JE VERANDERT JE VIJAND IN EEN VRIEND JE ANGST IN EEN VRIEND.

Liefde op het strand - hart Diamond Painting - Doezelf.nl

Natuurlijk mogen we niet vergeten dat wel in heel ons leven ons bestaan geconfronteerd worden met angsten. Vanaf bij onze geboorte tot we sterven. Maar het is aan jezelf hoe ermee om te gaan.

Meisje, Zee, Strand, Jong, De Zomer, Mensen

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM