LICHAAMSDELEN VAN EEN VROUW

Jonge Vrouw, Vrouw, Zee, Oceaan, Witte Jurk, Strand

Als man wil ik het graag hebben over de lichaamsdelen van een vrouw. Niet seksueel maar wat je te zien krijgt. Het lichaam is eigen aan de persoon. Maar er zijn toch een paar lichaamsdelen die je als vrouw graag naar voren brengt. Juist die delen wil ik even benoemen. En die altijd zichtbaar zijn of toch vaak zichtbaar zijn.
wel even dit. Er zullen mannen zijn die kijken naar schoonheid in het algemeen. Maar dat totaal plaatje is niet blijvend. En een mooi gezegde is altijd. Van een mooie tafel eet je niet alleen.
Het aspect lichaamsdelen en dan nog een stukje over het innerlijke dat ga je hier kunnen lezen.

1 DE OGEN.

Vrouw, Portret, Gezicht, Huid, Make Up, Mode, Ogen

De ogen spreken en vaak zal men daar eerst naar kijken. De ogen kan men nauwelijks bedekken of het moet met een zonnebril zijn. Ogen zijn aantrekkelijk en laten iets voelen. Of ze nu opgemaakt zijn of naturel. Dit deel van het lichaam spreekt zonder woorden.
sommigen zullen het ook niet leuk vinden als men te lang in de ogen kijkt.

2- DE LIPPEN.

Lippen, Kus, Rood, Liefde, Kus Mond, Lippenstift, Mond

Dan gaat men al snel over naar dit deel. Lippen zijn iets sensueels. Ook hier geld natuurlijk of ze opgemaakt zijn of niet. De kleur van lippenstift doet dan ook wonderen. Denk maar aan de kleur rood. Als je deze als vrouw draagt zal er ook naar gekeken worden. Zachte lippen en verzorgde lippen stralen iets uit. Net zoals een vrouw op een stukje van haar onderlip bijt. Ook de glimlach kan een bepaald gevoel overbrengen. Omdat ze ook tanden zichtbaar worden. Als deze dan ook goed verzorgd zijn dan kan je stellen dat je een mooie indruk kan maken.
Algemeen kan je stellen dat een vrouw met haar ogen en lippen zich sterk kan tonen.

3- BORSTEN.

Boezem, Borsten, Beha, Erotische, Sexy, Vrouw, Borst

Dan gaan we iets lager en heel veel mannen zal dit in eerste instantie bekijken. Maar toch is het niet het lichaamsdeel wat in de kijker staat. Natuurlijk als een vrouw een decolleté draagt zullen er veel in zwijm vallen. Voor een vrouw is dit wel haar pronkstukje van het lichaam. Ze zal dan ook heel wat doen om die zo goed mogelijk naar voren te brengen. Dit is al een lichaamsdeel waar je niet echt alles van ziet zoals de volgende. Deze worden bedekt met een beha en kleding zelfs in de zomer zal je geluk mogen prijzen als je eens op het strand een naakte borst ziet.
natuurlijk zijn de natuurlijke borsten het mooiste opgespoten of siliconen borsten zijn geen echte borsten.

4- achterwerk en heupen.

Vrouw, Bikini, Vrouwelijke, Ontspanning, Rust

Sommigen vinden dit een aantrekkelijk lichaamsdeel. Alhoewel men er nooit veel van ziet. En dat sommigen vrouw soms ook vergeten welke kleding ze dragen de verkeerde lingerie eronder aan te trekken. Zeker als het gaat om een spannende broek. Met heupen kan een vrouw pronken. Het wiegen van de heupen of als een vrouw danst kan dit heel sensueel overkomen. Kan het een gevoel geven om er naar te kijken.

5- VOETEN EN BENEN.

Vrouw, Sensuele, Mooie, Schoonheid, Zee, Vakantie

Niet iedere vrouw zal haar voeten laten zien of haar benen. In alleen in uitzonderlijke gevallen. Alhoewel verzorgde voeten ook iets sensueel kunnen hebben. Net als de benen. Strakke kuiten kan zo mooi zijn voor een vrouw. Vrouwen die hun voeten verzorgen zijn vaak ook veel met zichzelf bezig. In de zomer en de blote benen komen weer tevoorschijn dan is het ook een prijskaartje van de vrouw om bekeken te worden. Ook worden deze delen van het lichaam vaak vergeten in het liefdesspel. Maar ook zijn bepaalde vrouwen zelfs vies van hun eigen voeten. En als het niet nodig is zullen ze deze ook niet aanraken.

6- HAAR

Meisje, Haar, Blazen, Blond, Vrouw, Butt, Terug, Wind

Voor bepaalde kan dit iets speciaals zijn. Wel is het zo net als voor heel het lichaam. Als het verzorgd is dan kan je er zeker mee uitpakken. En de ene zal graag lang zien of donker en de ander juist niet. Spijtig genoeg zijn veel vrouwen die hun haar kleuren en soms vergeten dat er een uitgroei op een moment ontstaat.

7- BUIK EEN RUG

Groothandel v-hals strepen jumpsuit met open rug | Wereldwijde minnaar
Buik, Maag, Meisje, Vrouw, Dieet, Gewicht, Verlies

Voor en achterkant. Laat ons het zo benoemen. En waar veel jonge meisje mee pronken zeker hun buik. En zeker als ze dan nog eens een navelpiercing hebben. Deze lichaamsdelen zal ook niet makkelijk te zien krijgen. En wat men niet mag vergeten. Een mooie gebogen rug kan aantrekkelijk zijn. Als je deze durft te tonen moet je als vrouw sterk in je schoenen staat. Een kleedje met open rug daar wordt naar gekeken en zal een fantasie oproepen. Zeker als er dan nog eens opgemerkt wordt dat er geen beha gedragen wordt.
de buik en navel zijn voor heel wat mannen en vorm van meeste sexy lichaamsdeel.

8- HANDEN

De Hand, Madeliefje, Bloem, Vinger, Vingernagels

Handen zijn mooi met de nodige verzorging. Niemand voelt graag schuurpapier.
Eigenlijk komt het erop neer. Als je lichaam goed verzorgd je in de kijker kan lopen.
Als men dit bekijken dan is er nog een aspect dat soms meespeelt. Het praten. Je kan mooi zijn maar je praten laat te wensen over ook dat kan afknappen bij anderen.
Ook zouden de meeste vrouwen zich niet mogen laten leiden door wat ze zien van anderen. En dit proberen na te gaan doen. Want jouw lichaam is uniek en is jouw tempel. En jij alleen kan dat verzorgen.
Net zoals velen zich laten lijden om lichaamshaar te scheren of te trimmen. Dat is een keuze vanuit jullie zelf. Niets kan iemand anders veranderen dan jezelf.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM