DIT KREEG IK PRIVÉ

Beste Bruno,

Op 22 juni, de dag dat de Tweede Kamer debatteert over het Nederlandse China-beleid, gaat journalist Pim van Galen voor Tibet Talks Europe in gesprek met parlementsleden Martijn van Helvert (CDA), Bram van Ojik (GroenLinks), en Christa Meindersma (ICT-Europe) over de gevolgen van de Nederlandse China-strategie voor Tibet:
 Rondetafelgesprek over het Nederlandse Tibetbeleid— De opname van het rondetafelgesprek wordt op 23 juni gedeeld op onze kanalen:

 www.youtube.com/ICTEurope
 facebook ICTEurope
 savetibeteurope
 


Bekijk het gesprek & stuur je vragen in op: www.savetibet.nl/live.

Zet Tibet terug op de kaart: Kamervragen!— Vorig jaar zijn wij een campagne gestart om Tibet weer op de politieke agenda te plaatsen, en te noemen in het Nederlandse Chinabeleid. Jullie hebben massaal gehoor gegeven: 10.000 handtekeningen op de petitie zijn ingediend bij de Tweede Kamer!

Op 22 juni is het vervolg van het debat over Mensenrechten en China, waarin Minister Blok de Kamervragen zal beantwoorden. Dit debat wordt live uitgezonden op 22 juni van 15:30 tot 19:30.

De eerste Tibet Talks Europe was een succes!—
Tijdens de eerste episode van Tibet Talks Europe gingen gastsprekers Dibyesh Anand, Martin Bursik, en Tenzin Dalha gingen afgelopen dinsdag met ICT’s Christa Meindersma (director advocacy) in gesprek over China’s positie in de post COVID-19 wereld, en de consequenties voor Tibet.

https://youtu.be/PQxEKMcMk_A
bol.com | Gebedsvlaggen koord Tibetaans met 10 vlaggen - 9x9 - Katoen (10  stuks)

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM