13 mooie mondmaskers van Belgische makelij

13x mooie mondmaskers van Belgische bodem - Libelle

Nu mondmaskers het nieuwe normaal zijn, kunnen we er maar beter het beste van maken. Hoe? Door lokaal te kopen, natuurlijk, en te kiezen voor een modieus exemplaar.

Nu bepaalde activiteiten stilaan heropstarten in BelgiΓ«, wordt het dragen van een mondmasker aangeraden en in bepaalde omstandigheden zelfs verplicht. Allemaal goed en wel, maar wat als je geen naaimachine in huis hebt? Of opgescheept zit met twee linkerhanden?

Geen zorgen, want verschillende Belgische ondernemers en modemerken zijn in gang geschoten en hebben recent een collectie mondmaskers gelanceerd. Zo bescherm je jezelf en anderen, zie je er stijlvol uit Γ©n steun je de lokale economie: win-win-win.

1/ Mondmasker met luipaarden van Tadaaz, 13 euro,Β online te koop.

2/ Roze masker van leder en katoen van MASKED, 25 euro,Β online te koop.

3/ Minimalistisch mondmasker van La vie est belge, 15 euro,Β online te koop.

4/ Zomers mondmasker van Sienna Goodies, 5 euro,Β online te koop.

1/ Glittermasker van Barbara Degeyter, 30 euro,Β online te koop.

2/ Mondmaskers met vrolijke print van JBC, 2,50 euro,Β online te koop. De opbrengst (1 euro per masker) gaat volledig naar vzw ’t Kietelt, dat zich inzet voor kinderen in BelgiΓ« die opgroeien in armoede.

3/ Ecologisch en fair geproduceerd mondmasker van ARMEDANGELS, 10 euro, online te koop. Per verkocht masker gaat er 2 euro naar Artsen zonder Grenzen. Zo ondersteun je in één klap ook de helden in de frontlinie.

4/ Mondmasker met geborduurde lippen van The Mobile Make-up Bar, 24 euro,Β online te koop.

1/ Rusty leopard mondmasker van Maurice Knitwear, 12 euro,Β online te koop.

2/ Mondmasker van Afrikaanse waxstof van WAXK, 6 euro,Β online te koop. De maskers zijn gemaakt door weduwen van rangers uit het Congolese natuurpark Virunga en worden in BelgiΓ« verkocht. De opbrengst gaat ook naar deze vrouwen.

3/ Uniek mondkapje met geborduurde bloemen van Masked by ew, 35 euro,Β online te koop. Je kiest zelf de stof en (eventueel) een borduursel. Esther Weis maakt ze vervolgens.

4/ Pakketje van vijf mondmaskers van Recto Verso, 79,50 euro,Β online te koop.

5/ Linnen mondmasker van Eva Janssens, 35 euro,Β online te koop.

BRON: https://www.hln.be/nina/style/13-mooie-mondmaskers-van-belgische-makelij~ae812006/#comments

Voor wat geef ik dit te lezen. Omdat ik het erg vind dat er weer geld uitgeslagen moet worden. En dat er weer bepaalde rijk van willen worden. Men moet echt geen naaister zijn om een mondmasker te kunnen maken. En men hoeft er zeker al niet teveel aan uit te geven. Belangrijk is dat je mond en neus bedekt is als het nodig is. Van een stukje linnen stof kan je er al heel wat maken.
Gebruik je gezond verstand en wees fantasierijk in je creatie en je maakt de mooiste mondmasters voor jezelf.
Zelfs van een sok kan je het maken, maar wel eerst wassen zou ik zeggen. Tot zelfs van een beha.Β 

Karrewiet: Veel mondmaskers met coole print | Ketnet

En dan krijg je ook nog eens dat ze van al het gebeuren een modeontwerp gaan maken dat passend moet zijn bij de kleding. https://www.hln.be/nina/style/zomer-in-quarantaine-de-trikini-is-groot-succes-in-italie~a0f1edce/

AUM NAMASTEΒ BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM