Logo International Campaign for Tibet
Beste Bruno,
Op 10 maart herdenken wij de Tibetaanse volksopstand van 10 maart 1959.
Tienduizenden Tibetanen kwamen toen massaal in opstand tegen de onderdrukking door China. Wereldwijd komen we die dag samen en roepen we op tot een vreedzame oplossing voor het Tibetaanse volk. Kom jij ook naar de Dam, in Amsterdam?

Toon je solidariteit voor Tibet!
Stuur een bericht aan politieke gevangene Kunchok Tsephel, ‘Raise your flag’ tijdens onze #Tibetvlag actie, of doe een gift voor vrijheid!

Hoe steun jij Tibet?

Raise your flag for Tibet!
Om onze solidariteit met deze moedige Tibetanen te tonen hangen we op 10 maart de Tibetvlag uit. Doe ook mee met onze #Tibetvlag actie.
Post jouw foto van de Tibetaanse vlag op Facebook of Instagram, en tag ICT Europe. Lees op onze website hoe jij mee kan doen.
Als je de foto vóór zondag 15 maart post maak je kans op een prijs voor de meest originele foto!
Doe mee aan de #Tibetvlag actie!
10 maart Vrijheidsmars!
71 jaar onderdrukking is genoeg!
Kom op 10 maart naar de Dam in Amsterdam en loop mee met honderden Tibetanen en sympathisanten voor vrijheid en rechtvaardigheid in Tibet.
Kom je ook?
Meld je aan op ons Facebook event!
Tibetaanse voormalige politieke gevangene Kunchok Tsephel
Geef politieke gevangene Kunchok Tsephel een gezicht!
In 2020 brengen wij elke maand een politieke gevangene onder de aandacht. Deze maand vragen we aandacht voor de Tibetaanse blogger Kunchok Tsephel. Leer deze moedige Tibetaan kennen en stuur hem een persoonlijk bericht!
Lees zijn verhaal
ICT BRIEFING: Nieuwe regelgeving voor ‘etnische eenheid’ schendt de mensenrechten van Tibetanen. De nieuwe verordeningen om “modelgebieden voor nationale eenheid en vooruitgang” geven de Chinese overheid de macht om een ​​op China gerichte manier van leven in het TAR te handhaven en informanten voor de Chinese Communistische Partij te cultiveren.
Lees het hele artikel
Geef om mensenrechten, geef een yakwollen sjaal!
Wil jij de stormen stijlvol trotseren, of gun je een ander warmte? In de ‘Shop for Tibet’ verkopen wij sjaals gemaakt van Yakwol, door Tibetanen in India. Bestel ze hier (op = op!).
Met de aankoop van al onze webshop producten steun je Tibetanen, en zorg je dat ICT zich kan blijven inzetten voor democratie en mensenrechten in Tibet.
Graag tot 10 maart. Save the date, Save Tibet!

Met vriendelijke groet,

Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet

DIT KREEG IK PRIVE

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM