Cannabread, het eerste biologische hennep zaadbrood in België

Afbeeldingsresultaat voor cannabisbrood

Stoned word je er niet van, want het THC-gehalte blijft zoals de eisen van de Federale Gezondheidsdienst voorschrijven onder de 0,2%, maar het ‘Cannabread’ heeft wel heel wat andere (gezonde) effecten. Het brood is gemaakt van een mengsel met hele en gepelde biologische hennepzaden, biologische bloem en gist en het zijn vooral die hennepzaden die op vlak van voedingswaarde tal van voordelen bevatten. Zo zitten ze boordevol plantaardige eiwitten, zijn ze rijk aan aminozuren, koolhydraten en heel wat mineralen, vitamine E en omega 3- en omega 6-vetzuren. In de Verenigde Staten wordt cannabisbrood door sommige dokters zelfs voorgeschreven aan patiënten.

Het Cannabread is te koop bij Lowy in Brussel en bij Carrefour Market vanaf 11 december. Het wordt gemaakt door bakker Wetterenoise in Vorst. Meer info: lowy.be.

BRON: https://www.hln.be/nina/style/lifestyle-update-brits-modemerk-ted-baker-opent-in-antwerpen-eerste-cannabisbrood-is-nu-te-koop-in-ons-land~a6f1893d/

Van cannabiskoekjes, cake en pralines had ik al gehoord en geproefd. Nu van brood dat wist ik niet. Maar nu er meer aandacht aan gegeven wordt komen ze met heel veel op de proppen natuurlijk. 
Natuurlijk als je de koekjes of pralines in de winkel koopt, zijn ze helemaal anders dan dat jezelf maakt. Zeker koekjes dan weet je hoeveel je erin doet maar ook doe je er een beetje chocolade in of banaan of appel heerlijk kan ik zeggen.
En het zal zeker ook weer niet zo slecht zijn als ik het zo lees.
Voor deze die het graag zelf eens willen maken er is genoeg van te vinden via google.
De koekjes zijn gewoon makkelijk te maken. Het belangrijkste dat je de cannabis in de boter doet en deze even laat rusten voor gebruik. 

Afbeeldingsresultaat voor cannabis koekjes

Afbeeldingsresultaat voor cannabis pralines

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM