Dit kreeg ik privé.

Logo International Campaign for Tibet
Beste Bruno,

Op 9 september mocht ik de Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse zaken vertellen waarom het een gemiste kans is dat Tibet niet genoemd wordt in de beleidsnotitie ‘Nederland-China’.

Tibetanen kennen geen vrijheid meer, worden dag en nacht met camera’s bespied en moeten zich strikt aan de Chinese regels houden. Het is dit schrikbeeld dat de bewoners van Hongkong nu ook voor ogen hebben bij de soms hevige protesten tegen de Chinese bemoeienis en bescherming van het grootste goed dat een mens kan hebben: vrijheid.

Help de Chinese onderdrukking te stoppen, en kom vandaag nog in actie!
DOE EEN GIFT VOOR VRIJHEID
Samen met alle ICT donateurs en vrienden van Tibet hebben we al bijna 10.000 petities mogen overhandigen aan de Tweede Kamer.

Bedankt voor je steun!

Ons succes bij de Tweede Kamercommissie bewijst dat we nu moeten doorpakken.
Met uw gift zorgen we ervoor dat we onze campagne ‘Zet Tibet terug op de kaart’ kunnen voortzetten. Als u ons daarmee wilt helpen, zou dat zeer welkom zijn.

Met vriendelijke groet,
Tsering Jampa
Directeur International Campaign for Tibet
Op 30 september is het debat over de China-nota met Minister Blok van Buitenlandse Zaken. Samen met Amnesty International en de Oeigoerse gemeenschap roepen we de Tweede Kamer op om de mensenrechten in China te bespreken. Kom naar de demonstratie in Den Haag of volg het live debat hier.
Contact ICT:
International Campaign for Tibet
Funenpark 1D, 1018 AK Amsterdam
icteurope@savetibet.nl  |  020-3308265  |  www.savetibet.nl

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM