Vrouw stuurt pikante video voor echtgenoot per ongeluk naar 2.000 Facebookvrienden

 Getty Images
Een vrouw uit Bulgarije die haar echtgenoot een sexy filmpje wilde sturen, heeft een gigantische flater begaan. Ze postte de beelden per ongeluk als een ‘Facebook Story’, waardoor ze naar verluidt zichtbaar waren voor ongeveer 2.000 Facebookvrienden.

De man van Bored Zeinepa Galibova was op dat moment in Engeland. Zij zat thuis zat in Bulgarije, in het kleine dorpje Valkosel. Blijkbaar wilde ze haar echtgenoot verwennen met een sexy video. Ze ging in de slaapkamer op bed liggen, nam enkele pikante poses aan en zoomde verschillende keren in op haar borsten. Ondertussen sprak ze ondeugende taal.

Maar in plaats van de beelden alleen naar haar man te sturen, deelde ze per ongeluk de video als een Facebook-verhaal. De beelden werden meteen druk rondgestuurd. Ondertussen zijn we vele maanden later en blijven de beelden circuleren. Volgens lokale media waren familie en vrienden “in shock” door de seksvideo.

Haar 20-jarige zoon zou gezworen hebben de komende vijf jaar niet meer naar huis te komen, uit schaamte. Ook haar echtgenoot was in alle staten en zou een tijd niet met haar hebben willen praten.

BRON: https://www.hln.be/bizar/vrouw-stuurt-pikante-video-voor-echtgenoot-per-ongeluk-naar-2-000-facebookvrienden~ae957005/

Dan wil je eens iets leuks delen met je partner en druk je per ongeluk verkeerd. Dat maakt dat zo een fout niet rechtgezet kan worden en dat heel wat mensen het te zien krijgen. Wat ik wil meegeven is. Soms wil je iets delen en dat hoeft nog niet iets pikants te zijn. Dat kan ook een sms zijn of noem maar op. Je drukt op verzenden en gelijk voel je helemaal niet goed. Je hebt het naar de verkeerde gestuurd. Dat is heel moeilijk om recht te zetten. En zelfs ruzie met je partner kan hier de basis van zijn. 
Dus mensen kijk uit als je iets wilt verzenden, sms, mail noem maar op. Dat je het dubbel bekijkt voor je op verzenden drukt. 

Afbeeldingsresultaat voor sms verzenden

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO

OM SHANTHI

Spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

 

AUM MANI PADME HUM