Kleine Julen wordt vandaag begraven

De kleine Julen, wiens lichaam gisterennacht teruggevonden werd in een put, zal vandaag worden begraven.
 RV De kleine Julen, wiens lichaam gisterennacht teruggevonden werd in een put, zal vandaag worden begraven.
Vandaag wordt de Spaanse peuter Julen in intieme kring begraven. Het jongetje werd gisterennacht levenloos aangetroffen in een put waar hij dertien dagen eerder inviel nadat zijn vader hem op een onbewaakt moment even uit het oog verloor.

Na de lijkschouwing gisteren werd het lichaampje van Julen direct vrijgeven en opgebaard in een rouwcentrum waar zijn ouders en familie het kind al hebben kunnen bezoeken.

Volgens de lokale Spaanse media vindt Julens uitvaart vandaag om half een ’s middags plaats op de begraafplaats van El Palo, de aan het strand gelegen volkswijk ten oosten van Málaga. Een uur later volgt de teraardebestelling.

De nabestaanden hebben de media gevraagd om privacy en respect.

De ouders van Julen moeten vandaag hun tweede zoontje begraven. Eerder verloren ze ook al Julens oudere broertje Oliver.
 AFP De ouders van Julen moeten vandaag hun tweede zoontje begraven. Eerder verloren ze ook al Julens oudere broertje Oliver.

Autopsierapport

Bij zijn 71 meter diepe val in de put op zondag 13 januari raakte Julen herhaaldelijk stukken steen en andere harde objecten, die verwondingen aan verschillende lichaamsdelen en/of organen veroorzaakten. Niet snel na zijn val zou het kind dan ook al overleden zijn.

Dat staat volgens verschillende Spaanse media in het voorlopige autopsierapport. Julen zou met de voetjes naar beneden en de handjes omhoog in het gat gevallen zijn. Dat concludeerden de vijf forensische artsen volgens de bronnen na de autopsie.

Het officiële autopsierapport is inmiddels overgedragen aan het Spaanse parket, dat al dan niet beslist om de resultaten bekend te maken.

BRON: https://www.hln.be/nieuws/buitenland/kleine-julen-wordt-vandaag-begraven~a33f370a/

Na intensieve werken en veel mankracht is het niet mogen lukken. De kleine heeft 11 dagen vast gezeten en de reddingswerken hebben het nodige gedaan om zo snel mogelijk bij de kleine te komen. Maar het mocht niet baden om sneller bij de kleine te komen. 
Laten we allemaal in stilte een kaars voor deze kleine de ouders en nabestaanden aansteken. 

Afbeeldingsresultaat voor zwart lintje

Afbeeldingsresultaat voor stille kaars

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO

OM SHANTHI

Spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties