Het leven is zoeken.

Afbeeldingsresultaat voor jezelf

In ons leven vanaf de geboorte tot de dood zoeken we. We zoeken naar bepaalde vragen zoals wie ben ik, want kom ik hier doen, ben ik wel wie ik wil zijn.
Maar ook zoeken we naar ons bestaan op aarde. Wat wil ik bereiken wat kan ik bereiken.
Aard zullen wij altijd zoeken en gaan opzoeken. Maar sta eens even stil bij het zoeken. En zoek alles een in en bij jezelf. Je intuïtie je gevoel zal heel veel aan kunnen geven. Alleen luister er als persoon naar. Dat kan je ook motiveren in het leven in plaats van altijd maar opzoek te gaan. Durf jouw doelen te bereiken door je intuïtie te volgen. Op een moment ga je merken dat je op heel wat vragen antwoord gaat krijgen. Alleen al omdat je vanuit jezelf werkt met dat wat je weet van jezelf. Want als je vanuit jezelf je moet voorstellen dan is dat toch makkelijker dan dat men vragen gaat stellen en blijven stellen. Men moet maar het nodige zeggen en dan weet men wie je bent.
Net zoals je iets wilt bereiken. Vanuit gevoel bereik je meer dan dat je anderen gaat vragen en gaat volgen. Dus is eigenlijk het leven te vinden in jezelf. Denk maar bij je geboorte eens terug wat je vanuit jezelf hebt moeten doen om de pap te krijgen om je pamper te verschonen. Huilen, en ja dat is een emotie en gevoel. Daar ben je groot mee geworden. Dan heb je normaal gezien de liefde en warmte gekend en ook dat gaat tot in je gevoel. Je bent dan op een punt wijsheid te hebben en ga je leren om iets te bereiken dat alles doe je uit gevoel. Je wilt je motiveren om dat te kunnen bereiken.

En wat zie je alles komt vanuit jezelf.

Geloof in jezelf

Er zit meer in dan alle antwoorden die je zou willen horen.

Afbeeldingsresultaat voor jezelf

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO

OM SHANTHI

Spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties