Hoe je een ‘X’ schrijft, zegt veel over je persoonlijkheid

De jurk, Yanny of Laurel, … Het lijkt wel alsof ze op het internet elke week iets nieuws uit hun mouw schudden om over te bekvechten. Deze week: hoe schrijf je een ‘X’? Een beeld met acht mogelijkheden werd de wereld ingestuurd en het blijkt dat heel wat mensen wel degelijk een andere manier verkiezen. Maar wat betekent dat?

We mogen met de vinger wijzen naar Twittergebruiker @smasey, want zij was het die de prent de wereld instuurde. Er zouden acht mogelijke manieren zijn om de letter ‘X’ te schrijven en dat zorgde al snel voor heel wat heisa op het internet. Twitter stond na mum van tijd in rep en roer, de post werd geliket door 71.000 mensen en gedeeld door nog eens 18.000.

Na een kleine rondvraag op de redactie bleek dat de meeste onder ons de letter X op manier 7 neerpende. Dat zou ook de ‘juiste’ manier zijn om een X te schrijven. Maar betekent dat nu effectief ook iets over onze persoonlijkheid? Handschriftanalist Kathi McKnight, die onder andere de handtekeningen van Oprah en Barack Obama al onder de loep nam, geeft uitleg bij alle opties.

Optie 1:

Als je je X schrijft met twee omgekeerde lijnen, beginnend uiterst rechtst, dan wijst het erop dat je vooruit wil met je leven maar met je gedachten in het verleden vastzit.

Optie 2:

Schrijf je de lijnen beginnend van links naar rechts? Dan zou je verraderlijk zijn. Je hebt de neiging jezelf te boycotten en je verleden vast te houden.

Optie 3:

Begin je bovenaan rechts? Dan ben je rebels en ga je vaak impulsief en zonder doel te werk.

Optie 4:

Omdat alleen je tweede lijn op de ‘normale’ manier gemaakt wordt – rechtsboven naar links beneden – wijst het erop dat je je wil focussen op de toekomst, maar een deel van jou kijkt nog steeds met een oog terug naar het verleden.

Optie 5:

De eerste helft van de X is juist geschreven, maar de tweede helft is omgekeerd. Wat er volgens de analist op zou wijzen dat je een eenling bent, je houdt ervan om je eigen regels op te stellen en trekt je niets aan van wat anderen van je denken.

Optie 6:

Je begint je lijn in de linkerhoek en in de foute volgorde wat erop wijst dat je een trendsetter bent.

Optie 7:

Deze manier is hoe we het aangeleerd krijgen op school, van links naar rechts. Je volgt graag de norm en houdt van balans.

Optie 8:

Begin je bovenaan rechts? Dan denk je graag outside the box.

BRON: https://www.hln.be/nina/vrije-tijd/hoe-je-een-x-schrijft-zegt-veel-over-je-persoonlijkheid~a5715176/

Dit vond ik nu wel eens gepast om ons hoofd erover te breken. Nu de manier waarop ik de X schrijf is nummer 7. Ergens kan ik me wel vinden in de stelling. Maar is het door het schrijven of door onze hersenen dat wij bepaalde letters tot woorden vormen en zo onze persoonlijkheid ook tonen. Natuurlijk uit een geschreven woord kan men redelijk wat uithalen van de persoon. Maar ook is het door te praten met de persoon dat men zo tot een eindresultaat komt. Waar de persoon dan iets of niets mee kan doen.
Hoe schrijven jullie de X en komt het overeen met de optie die ze erbij zetten?

Afbeeldingsresultaat voor x schrijven

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertenties