Brand jij een kaarsje voor Tibet?
Brand jij ook een kaarsje voor Tibet?
Beste Bruno,

In deze donkere tijden is jouw steun aan International Campaign for Tibet een lichtpuntje voor het Tibetaanse volk. Het is een teken van medemenselijkheid en steun voor iedere Tibetaan om te weten dat er mensen zijn zoals jij. Mensen die vrijheid hoog in het vaandel hebben staan en begaan zijn met het lot van het Tibetaanse volk, dat al zo lang onderdrukt wordt door de Chinese bezetters.

De Tibetanen zijn een volk met een cultuur van medemenselijkheid, verdraagzaamheid en een warm hart volgens de leer van de Dalai Lama. Voor China zijn deze beginselen klaarblijkelijk een bedreiging. Zelfs het bezit van een foto van de Dalai Lama beschouwt China als een misdaad.

Bruno, ik wil je vragen om in deze donkere dagen een kaarsje te branden voor alle Tibetanen in Tibet, die iedere dag moeten vrezen voor hun leven onder de tirannie van de Chinese overheersers.

Wil je het Tibetaanse volk een extra hart onder de riem steken, doe dan een donatie. Met jouw hulp kunnen we het onderdrukte Tibetaanse volk ook in 2019 een stem blijven geven.

Ik wens jou en de jouwen een hele fijne kerst en een vreugdevol 2019!

Tsering Jampa,
Directeur

DIT KREEG IK PRIVE

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM