Kracht uitstralen

Afbeeldingsresultaat voor kracht uitstralen

Hier bedoel ik mee op een gezonde manier. Kracht uitstralen is je lichaam laten praten laten zien. Dat gebeurt vaak in een communicatie. Maar ook hoeft dat niet altijd. Je mag ook je zwakke kant laten zien, je trots ergens over. Dit kan ook je krachtig maken. Dit laat zien wie je bent. Sommigen hoor ik maar al te vaak zeggen; door het leven gaan moet je sterk zijn en voor je opkomen. Het opkomen, klopt het sterk zijn nee. Want juist door je te laten zien wie je bent maak jij je zelfvertrouwen en je zelfbeeld heel sterk.
Wanneer je door omstandigheden ergens doorheen zit of moet, moet je dat kunnen laten zien en tonen. Als je het toont zet jezelf heel veel kracht bij. Je laat het voelen door je uitstraling.
Ook iets dat je gelukkig maakt, daar krijg je kracht van. Die kracht is door heel je lichaam voelbaar. Maar ook iets dat je gaat doen en je kan het werk afmaken dat brengt kracht in je. Je kan dan gelijk zeggen ik heb het toch gedaan, ik heb het voor elkaar gekregen. Dat zijn allemaal voorbeelden die kracht geven maar dat je ook uitstraalt.
In het sjamanisme gaat men soms opzoek naar jouw krachtdier. Dat dier kan je ook in bepaalde situaties helpen. Ook hier geld dat het niet altijd een krachtig dier moet zijn. Want een mier heeft zoveel krachtige symbolen die je zal verder op je pad kan helpen. Dat is in het leven ook zo. Niet iedere dag voel je even sterk maar dan moet je vanuit jezelf niet tot je nemen dat te zwaar is. Dat brengt stress mee. En kijk veel heb jezelf in de hand om krachtig door het leven te gaan. Jouw pad dat je bewandeld is vanuit lichamelijke en geestelijke zin krachtig. Je moet het zelf doen. Soms zelfs met bepaalde emoties die ook op je pad komen. Door die te aanvaarden maak jij jezelf krachtig en kan je verder. Kracht uitstralen kan ook iets delen zijn met elkaar. Het delen voelt goed aan en geeft je ook weer kracht.
Zo merk je dat wij toch veel te maken krijgen met kracht en uitstraling. Sta je erbij stil dan voel je de kracht al stromen.

Jij straalt

Ik voel het

Ik voel je kracht

Ik voel dat je er staat

Dat is heel je uitstraling

Jouw genieten van het moment.

Afbeeldingsresultaat voor kracht uitstralen

Afbeeldingsresultaat voor kracht uitstralen

Goede link voor hoe roep je jouw krachtdier op. https://www.nieuwetijdskind.com/krachtdier-herkennen/
http://www.centrumdequest.nl/krachtdieren_18.html

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertenties