Herfst winter. Tijd om lekker te chillen.

Gerelateerde afbeelding

Deze dagen komen er aan. Regen wint en kou. Maar ook een prachtige tijd om te chillen te genieten. Een dekentje en goed boek een tas warme chocomelk. Wat hoeft er nog meer bij. Voor wie graag film kijkt de uitgelezen tijd. Maar er is nog zoveel meer. Boswandelingen een wandeling aan zee. Je kleed je goed aan. je voelt alleen de koude waar je lichaam niet kan beschermer en genieten maar. De natuur heeft zoveel te bieden. Je ziet de bomen die geen enkel blad meer vertonen omdat ze hun winterslaap doen net als bepaalde dieren. Wel ook ons lichaam doet aan een winterslaap. Maar je moet het jezelf geven.
In de lente en zomer zit je op een terrasjes en geniet je van de zonnige warmte. In de herfst en winter geniet je van de koude en wat je kan voelen nadien als je terug binnen komt.
Dat men eens zalig na zo een wandeling lekker relaxt in bad gaat zitten. Met kaarsjes aan een zacht muziekje en de ogen dicht. Is dat niet genieten?
En toch zijn er mensen die het niet kunnen, die steeds maar spanning blijven voelen in het lichaam. Spanning van stress van het werk. Ze kunnen het niet loslaten zeker niet in deze dagen niet. Hier is de aanleiding vroeg donker en hun geest niet kunnen leegmaken. Ze kunnen het niet om de rust in deze donkere dagen te vinden. Rust is juist een van de belangrijkste factoren om energie in je lichaam te blijven behouden. Dat dan weer een voordeel is om niet ziek te worden. Wordt men dat wel laat het lichaam daar tegen vechten. En je zal merken je geneest ook.
Ga je wandelen durf ook als je het wilt en kan je schoenen en sokken eens uit te trekken. Al regent het als sneeuwt het. Je gaat merken dat je gevoel van stappen helemaal anders wordt. Maar echt als je dit vanuit je eigen gevoel wilt aanvoelen.

VOEL JE NIET EENZAAM
VOEL JE NIET ALLEEN
WANT JUIST DEZE TIJD IS DURVEN ERVAREN
DURF GENIETEN
DURF NAAR JEZELF TE KIJKEN
WANT JOUW ENERGIE IS VOOR JEZELF BESTEMD IN DEZE DONKERE DAGEN

Afbeeldingsresultaat voor HERFST WINTER

Afbeeldingsresultaat voor HERFST WINTER ONDER DEKENTJE

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertenties