Je goed voelen in kleding

Afbeeldingsresultaat voor kleding

We dragen het allemaal. Kleding in gelijk welke stijl. We kunnen er allemaal dingen mee verdoezelen of niet laten zien van ons lichaam. Toch zullen er mensen zijn die zich in dat wel goed voelen en in dat ander kledingstuk niet. Of die het associëren met ziek zijn of niet vooruit willen.

Afbeeldingsresultaat voor jaens Afbeeldingsresultaat voor sportkleding

Afbeeldingsresultaat voor vrijetijdskleding Afbeeldingsresultaat voor nachtkleding

Gerelateerde afbeelding foto’s google

Men heeft stadskleding, sportkleding, vrijetijdskleding, ,nachtkleding en galakleding. Bepaalde zullen alleen dat dragen om buiten te komen en zich daar veel beter in voelen dan dat ze met een jogging de straat op moeten gaan. Weer anderen trekken zich eigenlijk nergens iets van aan en trekken aan waar ze zin in hebben. Al is het een kapot kledingstuk. Maar er zijn er ook die zich niet laten vertonen of ze moeten helemaal gekleed zijn. Toch heeft het te maken met zelfwaarde, maar ook vaak psychisch. Er kan zoveel tegen je gezegd zijn op je kleding dat je het niet anders meer durft. Dat je zo het andere maar laat liggen. Net zoals er mensen zijn die met kleding alles bedekken om maar juist dat niet te laten zien dat overbodig kan zijn. Dan zijn er natuurlijk ook de kleding aantrekken dat niet gepast is maar zich nadien gaan omkleden.

Kleding het begint al van als je bed uitstapt tot je gaat slapen. We kleren ons normaal gezien tweemaal om op een dag. Naargelang je werk doe je dat iets meer. Dat maakt als je voor je kast met kleding staat dat je een keuze maakt. Deze gaat voornamelijk gericht vanuit het gevoel ook de kleur die men kiest. Als je een dag niets moet doen zijn er die liever losse kleding dragen en die dan ook geen schroom hebben om buiten te komen zo. Andere gaan ook op die dagen gewoon iets aantrekken naar hun keuze van de morgen. Net is het zo als we naar bed gaan. De ene zit als in nachtkleding rond 20u ’s avonds de ander zal zich uitkleden juist voor het slapen gaan zich dan in de nachtkleding zetten en gelijk het bed induiken. Hier kan je dan ook weer stellen dat het mensen zijn die ’s avonds nog iets of iemand verwachten waarvan de ander hun nachtkleding niet mogen zien. Of dat ze zichzelf zo niet willen laten zien.

Kleding doet veel met een persoon, kleding doet veel met het gevoel, kleding kan herinneringen naar boven brengen. Toch hebben we het allemaal nodig in dit leven. Want mochten we echt door het leven gaan zoals we geboren werden dan zou er geen discussie of oordelen over te vellen zijn.

En al eens opgeteld hoeveel kleding je over elkaar draagt en op hoeveel kleding dat je draagt op een jaarbasis. Dan is het toch niet moeilijk dat een groot bedrag daaraan gespendeerd wordt.

Voel je goed in wat je draagt en geniet ervan.

Afbeeldingsresultaat voor kleding

Gerelateerde afbeelding

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM