Talent

Afbeeldingsresultaat voor TALENT

Groot en klein heeft het. Soms met een heel grote fantasie kijk maar naar kinderen die aan het spelen zijn. Want spelen is ook een talent hebben. Het leren met dat wat je hebt iets te gaan doen te ondernemen. In een talent hebben zit dan ook het woord ondernemen. Je leven bestaat eruit maar weinig mensen durven hun talent laten tonen. Angst komen hier ook wel eens aanbod. Zoals, zouden ze het wel mooi vinden, ben ik wel talent vol? Dat mag je juist niet hebben. Want je mag je niet laten intimideren door anderen zo gaat je talent verloren. Dit zie je vaak bij mensen met psychische beperkingen en lichamelijke beperkingen. Ze mogen hun talent niet naar boven laten komen. Dat past niet in het plaatje van de maatschappij. Zo blijven ze dan hangen zonder dat hun talenten naar boven kunnen en mogen komen.

Men heeft bepaalde mensen die ermee geboren worden en die het op een moment ook niet meer naar boven laten komen. Vaak heeft dit ook psychisch te maken.

Toch zijn er mensen die dan ook gaan doorzetten denk maar aan bepaalde componisten, schakers, en sportlui maar ook in de wetenschap en ja ook in het dagelijks leven zijn er die ergens verdomd goed in uitblinken.

Toch kan een talent veranderen in je leven. Men kan een talent ook uitbouwen of je wist het niet dat je het in je had.

Denk eens voor jezelf welke talenten je al gehad hebt en aan welke je nu aan het werken bent.

Teken, schilderen
boek schrijven en uitgeven
Muziek maken
Naaien

Noem maar op. Wie weet kom je zo te weten welk talent je voorop zet en aan welk je aan werkt om het te bekomen.

Talent kan je ook bekent maken, maar loop dat ook niet te hoog van stapel want het hoort bij jou niet bij een ander. Anderen kunnen je zo ook gaan misbruiken.

Dit schrijven kwam er na het lezen van dit logje https://liefdeuitdehemel.blog/2018/08/01/talent/comment-page-1/#comment-4025

Afbeeldingsresultaat voor TALENT

Afbeeldingsresultaat voor TALENT

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM