Tragisch: hond probeert tevergeefs vriend wakker te maken die net overleed in verkeersongeluk

http://dai.ly/x6ep0sp

Tragisch: hond probeert vriend wakker te maken die net overleed in verkeersongeluk Video: Newsflare

De vriendschap tussen deze honden moet groot geweest zijn. Een hond kwam in de Chinese provincie Sichuan om het leven na een botsing met een wagen, maar zijn metgezel wilde hem hoe dan ook niet verlaten. De viervoeter trok het lichaam richting de stoep in de hoop dat zijn vriend wakker zou worden.

Volgens lokale nieuwssite bjnews gebeurde het ongeval in Yibin, een stad in het zuidwesten van de provincie. Een omstander kon nadien ook een video maken. Onder de ogen van verschillende voetgangers en nog twee andere soortgenoten deed de zwarte hond er alles aan om zijn vriend alsnog tot leven te wekken. Zijn doorzettingsvermogen had echter geen effect.

Daarnaast zijn ook beelden opgedoken van het moment dat het ongeval gebeurde. De vier honden waren aan het rondlopen in het centrum van de stad toen een van hen een drukke straat probeerde over te steken. Zijn timing bleek ongelukkig. Net op dat ogenblik kwam ook een zwarte personenwagen voorbij die niet meer in staat was om op tijd te remmen. De bestuurder knalde tegen de hond en reed zomaar weg. Ondertussen overleed de viervoeter ter plekke.

Volgens de lokale bevolking speelden de dieren wel vaker samen in de regio. Uiteindelijk kwam een dierenarts ter plaatse om het levenloze lichaam van de hond mee te nemen.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20180214_03356421/tragisch-hond-probeert-tevergeefs-vriend-wakker-te-maken-die-net-overleed-in-verkeersongeluk

Vriendschap pijn en emoties het is niet alleen bij de mens te vinden. Wat je hier te zien krijgt is gewoon prachtig. Een gevoel van verlies het niet willen loslaten. En hier gaat het nu om twee honden, maar men ziet dit ook vaak met huisdieren en hun baasje als er iets mee gebeurd. Zo zie je ze hebben ook hun gevoel dat ze uiten.

Afbeeldingsresultaat voor emoties hond

https://erwinkompanje.wordpress.com/2013/12/24/hachi-ko-een-verhaal-van-onvoorwaardelijke-trouw/

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM