Deze hond past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Veel hondenbaasjes zullen het erover eens zijn dat hun trouwe viervoeter niet zomaar een huisdier is, maar ook hun beste vriend. En mocht je nog op zoek zijn naar een maatje… dan ben je aan het juiste adres. Welke hond het beste bij jouw sterrenbeeld past, lees je hier.

Ram (21 maart t/m 20 april): Golden retriever

Ben jij een ram? Dan ben je een leider: zelfverzekerd en overtuigend. Golden retrievers zijn vriendelijk, speels en ontzettend trouw aan hun baasje. Het karakter van deze hond sluit dus perfect aan bij de jouwe. Als pup geeft hij je tomeloze energie en positiviteit en als hij ouder wordt heb je een trouwe viervoeter aan je zijde.

Stier (21 april t/m 21 mei): Cavalier King Charles Spaniel

Geduld is een schone zaak, Stier. En gelukkig weet de Cavalier King Charles Spaniel dit ook. Jij kan erg koppig zijn en je bent niet dol op veranderingen. Je vindt het vervelend als mensen hun afspraken niet nakomen en je laten zitten, terwijl jij er wel energie in stopt. Deze hond is de vriend die er altijd voor je zal zijn. Hij past zich gemakkelijk aan en geeft je oneindig veel liefde wanneer je dat nodig hebt.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni): Duitse dog

Het leven kan jou soms ontzettend onzeker maken. Je gedijt goed bij vate routines en stabiliteit. In groepsverband ben je rustig en op jezelf en je biedt altijd een luisterend oor aan anderen. Een Duitse dog is de hond die perfect bij jou past. Met zijn hart zo groot als zijn hoofd is deze trouwe viervoeter een vriend voor het leven.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli): Teckel 

Jij bent een doorzetter en geeft niet snel op. Iemand moet van goede huize komen om jou klein te krijgen. Net als een teckel ben jij ontzettend koppig en overtuigend. In groepsverband ben jij degene die met leuke plannen aan komt zetten. Teckels zijn slim en meelevend, perfect voor jou!

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus): Duitse herder

Met jouw vurige karakter ben je de grappenmaker in de groep. Wat jij nodig hebt is een actieve pup die het podium met je deelt, maar hem niet van je steelt. Een Duitse herder is daarom de ideale hond voor jou. Hij is actief (én vurig!) en door zijn speelsheid ook ontzettend grappig. Samen vormen jullie een perfect team en zullen menig harten doen smelten.

Maagd (24 augustus t/m 23 september): Siberische husky

Als iemand een harde werker is, dan ben jij het wel. Je verspilt geen minuut van je tijd en bent constant bezig met het bedenken van oplossingen. Cuz you’re a problemsolver. Je laat nooit een kans lopen en daarom is een Siberische husky alles wat jij nodig hebt. Met zijn mooie blauwe ogen en de zachte vacht van een wolf is het net een grote knuffelbeer. Maar zijn focus? Die verliest hij nooit. Belangrijk is wel om hem vaak mee naar buiten te nemen. Maar wie houdt er nou niet van een frisse neus halen?!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober): Franse bulldog

Als er iemand is die leeft met het motto ‘just go with the flow’, dan ben jij het wel. En net als jij is een Franse bulldog ontzettend makkelijk. Jij haalt je rust uit gezellige avondjes met vrienden en familie. Zo ook een Franse bulldog. Hoewel ze koppig kunnen zijn, zijn ze buitengewoon gek op je en zullen je nooit bewust pijn doen. Ze houden ervan om te spelen en naar buiten te gaan, maar vinden chillen op de bank ook geen enkel probleem.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november): Australische herder

Alles wat jij doet, gaat gepaard met een bak vol passie. Voor jou staat het uiten van je mening, emotie en gedachten gelijk aan ademen en vanwege je open karakter ben je een goede vriend voor anderen. Een Australische herder past perfect bij jouw karakter. Geen hond zo trouw en eerlijk als deze. Daarnaast zijn ze ook heel beschermend: ze voelen het aan wanneer het niet goed gaat. Deze hond brengt jou stabiliteit en veiligheid.

Boogschutter (23 november t/m 22 december): Bordercollie

Je kan het soms lastig vinden om je problemen onder ogen te komen en de confrontatie aan te gaan. Een Bordercollie is de hond die je in dat geval perfect kan aanvullen. Hij is alert en energiek en geeft je kracht om te strijden. Tijd om je dromen waar te maken, Boogschutter!

Steenbok (23 december t/m 20 januari): Corgi

Jij stroomt over van verantwoordelijkheidsgevoel en bent gek van je familie en jullie gewoontes. Je droom is ook om grote familie te hebben (met veel baby’s!). Daarom is een Corgi perfect voor jou. Dit hondje houdt ook enorm van gezelligheid en de mensen om zich heen. Een beter familielid kun je je niet wensen.

Waterman (21 januari t/m 18 februari): Mopshond

Voor jou hoeven dingen nooit te lang te duren, want je raakt snel ergens op uitgegeken. Maar met een mopshondje hoef je je nooit meer te vervelen. Als pup zit ‘ie vol energie en zal je je nooit vervelend. Eenmaal ouder heeft ‘ie je hart gestolen en wil je nooit meer zonder.

Vissen (19 februari t/m 20 maart): Yorkshireterriër

Vissen vinden het geen punt om alleen te zijn. Onafhankelijkheid is niet alleen erg belangrijk voor jou, maar ook voor een Yorkshire Terriër. Dit zelfstandige hondje is dapper en zelfverzekerd. Met een baasje waarmee hij kan levelen vormt ‘ie een super team. En hoewel het leven soms niet mee zit, zal dit kleine vriendje je leren dat alles goed komt met een goeie dosis zelfvertrouwen en een overdosis aan liefde.

BRON: http://www.ze.nl/artikel/244695-deze-hond-past-het-best-bij-jou-volgens-je-sterrenbeeld

Als je een hondje in huis wilt halen is het van belang te weten dat het niet voor even is en dat het in het begin veel centjes kan kosten. Een hond nemen naar je sterrenbeeld mmm nog nooit van gehoord. Een hondje moet je nemen naar gevoel en de plaats die je hebt. Maar ook wat je ermee wilt gaan doen en bereiken. Wat men wel zegt is dat het hondje een spiegel is van het baasje. En ook is het zo dat men heel veel liefde krijgt maar ook kan een hond veel aanvoelen emoties ziekte noem maar op.
Dus wil je een hondje aanschaffen denk goed na en geef het een thuis als een kind. Want het is als een kind opvoeden en leren.

Afbeeldingsresultaat voor hondjes

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM