WAT?! Deze plant helpt tegen snurken

Word jij ook vrijwel iedere nacht wakker door het gesnurk van je lief? En heb je ook alles al geprobeerd?! Dan hebben we nú een perfecte en bovendien leuke oplossing gevonden. Altijd het proberen waard, nietwaar?

Snurkgeluiden ontstaan door een vernauwing in de luchtweg tussen de neus en stembanden. En het gevolg? Dat irritante ‘zaaggeluid’. Er is dus een plant die hier een handje bij zou kunnen helpen. En dat is, tromgeroffel… een ananasplant. Jep.

In de medische wetenschap staat de ananasplant bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Ook geeft hij ‘s nachts zuurstof af in plaats van overdag. De combinatie van deze twee eigenschappen maakt dat de ananasplant een antisnurk plant zou zijn.

Wel moeten we erbij vermelden dat wij nog geen huisarts hebben gevonden die een ananasplant als recept voorschrijft. Maar mocht je de plant aanschaffen en vervolgens merken dat het niet werkt, dan is je kamer wél voorzien van een geinig plantje. Geen man overboord, toch?

BRON: http://www.ze.nl/artikel/244585-wat-deze-plant-helpt-tegen-snurken

Mocht het echt zo makkelijk zijn dan zou iedereen een ananasplant kopen. Maar ik denk bij mezelf dat je in je slaapkamer er alleen maar een mooie plant bij hebt staan en dat je het geluid nog aanhoren moet.

Afbeeldingsresultaat voor snurken

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM