Onderzoek naar uitspraken kinderen en reïncarnatie…

Reïncarnatie wordt in de westerse wereld vaak nog steeds als een raar,  ‘Oosters verzinsel’ beschouwd. Deze opvatting is achterhaald. Zo’n 80 jaar wordt er namelijk al serieus onderzoek gedaan naar jonge kinderen met spontane uitspraken over herinneringen aan vorige levens (bron NineforNews).

De Amerikaanse psychiater Jim Tucker van de Universiteit van Virginia doet onderzoek naar reïncarnatie.Al zijn proefpersonen zijn kinderen. Hun herinneringen aan vorige levens verdwijnen meestal als ze zes tot zeven jaar oud zijn.

1

Sam

Eén van de kinderen die Tucker heeft bestudeerd is Sam Taylor.  Hij werd 1,5 jaar na het overlijden van zijn opa geboren. Toen Sam net een jaar oud was, begon hij te praten over een vorig leven. Op het moment dat zijn vader zijn luier verschoonde, keek hij op en zei hij: “Toen ik zo oud was als jij, verschoonde ik jouw luiers.” Hij wist ook te vertellen dat de zus van zijn opa was vermoord en dat zijn oma een apparaat had waarmee ze milkshakes voor zijn opa maakte. Volgens Sams ouders kon hij deze informatie niet op een normale manier hebben verkregen.

2

 Ryan

De amper vijfjarige Ryan vertelde over zijn ontmoeting met Marilyn Monroe, beweerde dat filmlegende Rita Hayworth vroeger één van zijn beste vriendinnen was en legde uit hoe het er in de jaren dertig in Hollywood achter de schermen aan toe ging. Moeder Cyndi was er vroeger van overtuigd dat reïncarnatie pure nonsens was, maar van die mening ziet de Amerikaanse inmiddels af. Haar zoon beweert dat hij in zijn vorige leven een bekende Hollywoodagent was. Cyndi had op een dag een aantal boeken over Hollywood uit de bibliotheek meegebracht om te kijken of haar zoon zich iets kon herinneren. Het jongetje kon meteen een foto uit 1932 van op de set van Night After Night aanduiden. Hij wees ook een man aan: “Mama, dit ben ik. Ik heb mezelf gevonden.”Tucker wist te achterhalen dat het om een zekere Marty Martyn gaat, een populaire Hollywoodagent die in Los Angeles woonde en in 1963 overleed. Ryan zei dat hij naar de aarde is teruggekomen omdat Marty na zijn overlijden nog met veel schuldgevoelens kampte.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2018/01/08/onderzoek-naar-uitspraken-kinderen-en-reincarnatie-deel-1

Reïncarnatie wie staar ervoor open? Dat is al een belangrijke vraag. Dan moet je voor jezelf maar een bekijken als er iemand in de familie geboren wordt of deze na een tijdje je niet doet denken aan iemand. Dat is zeker nog niet een reïncarnatie van. Maar dan begint deze te spelen en te praten en dan sta je soms versteld van hoeveel deze wel weet van iemand die deze niet gekend heeft. Het meeste hoor je dit bij het boeddhisme. Daar men ook nooit kan zeggen hoelang het duurt voor iemand gereïncarneerd op aarde. En dan is het nog niet gezegd in hetzelfde land.
We hebben allemaal ons leven en dat is geloofwaardig omdat het ons bestaan is. Wat er na volgt is voor heel wat mensen moeilijk te geloven en als men dan nog is gaat spreken over reïncarnatie helemaal. Toch is er het, en is het voor jezelf wat je ervan geloofd.

Afbeeldingsresultaat voor reincarnatie levenswiel

Afbeeldingsresultaat voor reincarnatie

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM