Wanneer ben je paranormaal begaafd…

Wanneer ben je paranormaal begaafd…Een vraag die mij blijft bezighouden.  Je weet iets wat je eigenlijk helemaal niet kunt weten, maar je voelt het wel…Veel Nederlanders zeggen wel eens een paranormale ervaring te hebben gehad. En ook heel wat mensen hebben wel eens contact (of gehad) met een overledene.

Ik geloof wel degelijk dat paranormale begaafdheid bestaat. Is het zo dat iedereen er over beschikt  en alleen er geen gebruik van maakt?Gebruiken wij alleen de vijf standaard zintuigen en doen we niets met de zesde? Zo lees ik ergens: om te voorkomen dat wij teveel informatie tegelijk op ons afkrijgen en waarnemen, heeft het lichaam en de geest (het verstand, het bewustzijn) een soort natuurlijke ‘informatiebegrenzer’ ingebouwd. Jammer want vaak staat het je persoonlijke groei in de weg. Hoe meer je vertrouwt op je innerlijk gevoel, hoe meer je intuïtie je zal gaan helpen.

Er zijn aanwijzingen dat wij allemaal beschikken over intuïtieve of bovennatuurlijke gaven. De wetenschap ontkracht dit doordat het  moeilijk te ‘bewijzen is’. Want wat is precies het zesde zintuig. Paranormaal begaafdheid is (volgens onderzoekers) niets meer dan het vermogen boven je beperkte ervaring uit te stijgen en een bredere kijk op alle zaken te hebben. Door méér afstand te nemen van je dagelijkse,  rationele kijk op het leven. Daar kan ik mij wel in vinden. Afstand nemen van je geheugen om meer te voelen. Je wordt er dus niet mee geboren en waarschijnlijk is het niet bij iedereen even sterk ontwikkeld. Wel denk ik dat je het kunt ontwikkelingen door er voor open te staan. Je moet dit natuurlijk ook willen.  Ik hoor wel eens dat je het  vaardigheid. Oefening baart kunst met als uitgangspunt vertrouwen op je gevoelens. Hoe staan jullie er tegenover?

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2017/12/07/wanneer-ben-je-paranormaal-begaafd

Noem het gewoon hoe men wilt. Een gave hebben we allemaal alleen staat niet iedereen ervoor open. Zelf niet om erover te praten. Op deze blog is er nog een mooi stuk over geschreven; https://esthercuyvers.wordpress.com/2017/12/07/coming-out/
Wanneer men zich open kan stellen voor wat niet zichtbaar is, kom je verder dan dit leven.
Trouwens je loopt er ook niet met te koop.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

 

AUM MANI PADME HUM