Roze Belofte doet haar naam eer aan…

Een grote ovale diamant die bekendstaat als de ‘Roze Belofte’ is in Hongkong geveild voor omgerekend 26,9 miljoen euro. De diamant van 14,93 karaat werd verkocht aan een anonieme privéverzamelaar.

Met de veiling werd net niet een nieuw record gevestigd. Acht jaar geleden ging een roze diamant in zogeheten cushion-vorm onder de hamer voor omgerekend 1,81 miljoen per karaat. Nu werd er 1,80 miljoen per karaat betaald. Veilinghuis Christie’s spreekt over een ”perfect meesterstuk”. ”De maat was heel belangrijk, de kleur top, een absoluut schone steen en prachtig geslepen”, verklaarde een woordvoerder de hoge prijs.De hoogste prijs die ooit voor een diamant is neergeteld per karaat is 3,39 miljoen euro per karaat. Dat was voor de Blauwe Maan van Josephine, een blauwe diamant van 12,03 karaat, eveneens in cushion-vorm. Roze diamant is een van de natuurlijke kleurvariaties van diamant en een relatief zeldzame, sommige kleuren zoals geel en bruin doen de prijs zakken maar roze diamanten zijn schaars en populair en dus extra kostbaar.

Diamant is heel zuivere, geconcentreerde lichtenergie en bijzonder krachtig en intens. Het versterkt je verbinding met Goddelijke en hogere energieën en bevordert hierdoor spirituele inzichten en helderziendheid. De steen kan naar binnen gericht ook belangrijke inzichten geven en diepe lagen van jezelf en je bewustzijn bereiken. Diamant kan heel goed in combinatie met andere edelstenen gebruikt worden omdat het de werking van andere stenen versterkt. Een diamant kan tijdens een meditatie op het derde oog geplaatst worden voor een sterk inzichtgevende en transformerende werking

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2017/12/01/roze-belofte-doet-haar-naam-eer-aan

Een prachtig steentje alhoewel ik de centjes er niet voor heb en het ook nooit aan zal spenderen. Een diamant is als symbool en in het spirituele de mooiste steen. Maar ook een ruwe diamant is mooi en krachtig.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM