De schadelijke gevolgen van geomagnetische stormen…

Geomagnetische stormen, tijdelijke storingen in de magnetosfeer van de aarde, kunnen veel schade veroorzaken. Zo kunnen ze onder meer het elektriciteitsnet beschadigen. De CIA schreef een rapport van ruim 800 pagina’s over de invloed van ruimtestormen op paranormale vermogens. De spionagedienst concludeert op basis van meerdere studies dat een afname van de geomagnetische activiteit leidt tot spontane telepathische ervaringen, met name rond sterfgevallen en crises.

2

De resultaten suggereren dat er een bepaalde factor is die ervoor zorgt dat een plotse afname van de geomagnetische activiteit telepathische ervaringen mogelijk maakt, klinkt het. Een mogelijke verklaring voor dit patroon is volgens de onderzoekers dat er meer mensen sterven op momenten dat er meer geomagnetische activiteit is. De volgende stap is het achterhalen van het achterliggende mechanisme. Het is bekend dat levende systemen reageren op geomagnetische variaties.

1

Aangetoond is dat duiven minder goed in staat zijn om hun weg naar huis te vinden als er sprake is van verhoogde geomagnetische activiteit. Er is sterk bewijs dat mensen reageren op geomagnetische variaties, die op hun beurt weer paranormale vermogens zouden moeten beïnvloeden, aldus de onderzoekers. Verschillende organisaties, waaronder het  Carlini Institute doen onderzoek naar de effecten van zonnevlammen op de mens. Ze zijn onder meer gelinkt aan hoofdpijn, angstgevoelens en opvliegers. Op de site van Ninefornews kun je het hele document lezen.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2017/11/28/de-schadelijke-gevolgen-van-geomagnetische-stormen

Dit zal nog krachtiger worden. En voor heel wat mensen zal het moeilijk zijn om deze trilling of energie aan te voelen. Ze gaan ook niet weten hoe ze ermee overweg moeten gaan.

Afbeeldingsresultaat voor geomagnetische stormen…

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM