We kunnen weer brieven schrijven aan de sint

We kunnen weer brieven schrijven aan de sint
Foto: Shutterstock

Kinderen die Sinterklaas per brief willen laten weten hoe braaf ze zijn geweest, kunnen dat net als de voorbije jaren doen via bpost. Daar is opnieuw een Sintsecretariaat geopend, dat alle brieven en tekeningen voor de Sint verzamelt en verwerkt. Elk kind dat een briefje schrijft, krijgt een brief en een verrassing terug.

Het adres voor alle brieven aan de Sint is: de Sint, Spanjestraat 1, 0612 Hemel. Belangrijk is dat het adres van de afzender duidelijk op de achterkant van de enveloppe of de brief staat. Briefjes die gestuurd worden voor 29 november krijgen ten laatste een antwoord op 6 december.

Nieuw dit jaar is de ‘Babbelbrief’. Dankzij een uitvinding van de Computerpieten kunnen ook jonge kinderen zelf een mooie brief schrijven. Je ‘vertelt’ je Sintboodschap aan de computer en die boodschap wordt omgezet in een brief met hulplijntjes die je kan afdrukken. Zo kan je zelf de letters overtrekken, of de brief overschrijven en hem daarna opsturen naar Sinterklaas. De Babbelbrief is beschikbaar via www.babbelbrief.be.

Het Sintsecretariaat beantwoordde vorig jaar meer dan 400.000 brieven.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20171108_03175889/kinderen-kunnen-opnieuw-brief-schrijven-naar-de-sint

Voor  wie nog kleine kinderen heeft is dit wel leuk om te laten doen. Zelf hebben mijn kinderen dat ook gedaan ooit en dan kregen ze een mooi pakket toegestuurd.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM