“Dames, laat eens wat vaker uw onderbroek thuis”

“Dames, laat eens wat vaker uw onderbroek thuis”
Kies er eens wat vaker voor om geen ondergoed te dragen. Dat advies heeft een Amerikaanse gynaecologe verspreid. Volgens haar lopen vrouwen meer risico op schimmel- en andere vaginale infecties als ze altijd een onderbroek dragen.

Het dragen van een onderbroek zorgt ervoor dat de warmte en het zweet zich opstapelt bij het vrouwelijke geslachtsdeel. Daardoor wordt een ideale omgeving gecreëerd voor bacteriën, zo zegt de Amerikaanse gynaecologe Donnica Moore.

Als jouw slipjes dan ook nog eens gemaakt zijn van kant of een andere niet-ademende stof, zijn er nog meer risico’s. Die materialen kunnen de delicate huid van de vagina irriteren en uitslag veroorzaken.

Daarom raadt de expert aan om – wanneer mogelijk – geen onderbroek te dragen. Voor de meeste vrouwen is slapen zonder ondergoed dan de beste optie.

“Het is niet goed om je geslachtsdelen altijd opgesloten te houden”, zegt dokter Moore. “Zoals alle andere lichaamsdelen moet ook de vagina verlucht worden.”

Niet zonder gevaar

Toch is het ook niet ongevaarlijk om zonder ondergoed naar buiten te gaan. Als je dan bijvoorbeeld een strakke jeansbroek aantrekt, kunnen de ritsen voor irritatie zorgen. “Wanneer je kledij draagt die niet bedoeld is om rechtstreeks in contact te zijn met je vulva, loop je het risico op irritatie en schaafwonden.”

Als je voor een rok of een jurk kiest, hoef je je volgens de gynaecologe geen zorgen te maken. “Het is zeer onwaarschijnlijk dat stof- en vuildeeltjes hun weg zullen vinden naar je vagina”, klinkt het.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20170928_03100505/dames-laat-eens-wat-vaker-uw-onderbroek-thuis

In een debat heb ik het al vaker horen zeggen. Dat het al eens gewenst is om sliploos rond te lopen of te zitten. Toch wordt hier het voorbeeld van de jeans gegeven. Maar ik heb ooit op zo een debat ook die vraag gesteld maar dan niet over de rits maar over de stof die tegen het geslachtsdeel wrijft maar ook kan dit vaginale infecties veroorzaken. Zeker als je heel de dag ze draagt. Natuurlijk men weet allemaal als ergens lucht aan kan is het altijd beter dan dat men het gaat inpakken. Maar wie wilt nu zonder slip buiten komen of rondlopen. 
Maar vrouwen nu weet je het doe het voor een gezonde onderste 🙂

Gerelateerde afbeelding

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

https://shivatje.wordpress.com/

 

AUM MANI PADME HUM